Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért játszik velem?
Határozottan barátkozna velem, órák után együtt lógunk, lelkizünk, olyan jeleket ad, mintha nem lennék közömbös neki (zavarban van, megérint, keresi a társaságomat). Félénknek látszik, holott csak önző és nem népszerű az osztályban.
Gondoltam, tisztázom vele a dolgokat, el akartam hívni valahová, de nincs kedve. Ugyanakkor próbálja a jelenlegi állapotot fenntartani, és azt mondja, nem kell megsértődni, meg majd máskor elmegyünk. ennyire hülyének néz?
Lehet azt hiszi hogy nincs igazán esélye nálad, és azt akarnád megbeszélni vele hogy hagyjon békén azt meg nem akarja.
De ha nem is, akkor szerintem csak "fél" tőled. Adj időt a dolgaitoknak, de ne hagyd enyhülni, egy idő után tuti lépni fog.
a "játszik" inkább az mikor kihasznál aztán eldob és ezt többször megcsinálja..
viszont szerintem lehet hogy csak Barát akar lenni vagy még nem tudja hogy szeretne e többet szóval ne siettesd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!