Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten ismerkedni lanyokkal?
A sablon szöveget ne légyszíves :D Negatív hozzáállás meg ilyenek... teljesen realista vagyok és olyan ronda, hogy ezt már büntetni kéne. Egy csúnya emberrel meg nem szívesen állnak szóba az emberek, ezt minden nap megkapom szal légyszi ne szédítsetek ezzel a szöveggel. :)
Gondoltam, hogy társkeresőre keressek a neten de kihoz egy csomó találatot. Azért is írtam a kérdést, hogy mit ajánlanának :)
Bevallom én még sose próbálkoztam társkereső oldalakon,inkább chates oldalakon csajoztam mint pl a chat.hu mert az pörgősebb
De mostanában elkezdtem nézegetni a társkereső oldalakat és pl a [link] vagy a [link] elég szimpatikusnak tűnnek
Egy a fontos,hanyagold az olyan társkereső oldalakat amiken fizetni kell például azért hogy üzenetet írhass valakinek stb Vannak ilyen félig meddig fizetős oldalak is pl a csajok és pasik,itt korlátolt számban írhatsz üzeneteket naponta
Keresgélj és tapasztald ki hogy neked melyik társkereső a szimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!