Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hölgyek mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek mit gondoltok a gitáros pasikról? Bejön-e nektek az olyan pasi? Esetleg van olyan lány, aki gitározik is közületek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hát biza' nekünk olyanok a gitáros fiúk mint nektek a szőke nők;)

bejönnek, egy basszeroshoz volt már szerencsém, de az akusztikus számomra szívhez szólóbb:D

L

2013. ápr. 5. 01:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a legtöbb lánynak bejön mivel én ismerősköreimben is a lányok meg vannak érte bolondulva. De azt hogy egy pasi gitározik nem lesz favorit,de ha mellette jól néz ki meg normális (meg minden ami kell egy lánynak)Meg van benne az egy plusz ha pl van 2 pasi mind 2 jól néz ki és normális a gitárost választja nekem barátnőm legalább ezt mondta nekem. Meg hogy csak plusz. Mondjuk nem mindegy hogy milyen lányról van szó. A normális lányok nem biztos nem azért ugranak majd a nyakadba.
2013. ápr. 5. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Valaki itt írta hogy a dobosok le vannak szidva.

Írtam már választ, miszerint én is bírom a gitárosokat. De egyaránt a dobosok, énekesek, szóval bármi olyan bejön ami a zenével kapcsolatos :)

2013. ápr. 5. 15:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Megnyugodtam :)
2013. ápr. 5. 16:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Unokatesóm dobos és nagy szívtipró :-D Szóval a dobosok se panaszkodjanak!
2013. máj. 11. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!