Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » WC re menet púztam, es hallott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WC re menet púztam, es hallotta egy fiu pont aki tetszik. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Egtem rendesen....Fiuk , van akinek bejonnek a púzos csajok ?
2013. ápr. 4. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
és ő meg rá kontrázott vagy mi?
2013. ápr. 4. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

Hehe, ez vicces :D

Egyébként meg attól függ, hány évesek vagytok. Ha agyilag még nagyon gyerek a srác, akkor megeshet, hogy kiröhög miatta, de ha érettebb, akkor nem fogja szóvá tenni, hogy kellemetlenül érezd magad emiatt.

Hiszen minden pasi tudja, hogy a csajok sem a bőrükön át párologtatják ki a fölösleges gázokat :D

2013. ápr. 4. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
mindenki fingik, max röhögött egyet, de senki sem fog ezzel évekig cikizni
2013. ápr. 4. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Majd most kiderül hányadán van a gyerek IQja

Tarts 1 kis hatás szünetet aztán hajts rá!

2013. ápr. 4. 22:40
 15/16 anonim ***** válasza:
25%

Senkinek nem jönnek be a púzos csajok..nincs is olyan kategória,hogy púzos csajok!

Mindenki ereget néha,ez van.Ha szeretsz valakit,nevetsz egyet.

2013. ápr. 6. 12:32
 16/16 hehaboysexesifyou válasza:

Szia, ha nem hallottál még csoportunkról itt a link:

[link]

a Pesten Fingtam csoport olyan tagokkal rendelkezik, akik nem szégyellik mindennapi székeiket, fingjaikat,maszturbálásukat,hányásukat és miegyebet megosztani, főleg ha az adott helyzet még kifejezetten vicces is!

Eme csoportban rengeteg olyan fiú van, sőt mindenki olyan, hogy majdnem hogy imádja ha egy lány púzik, és hogy tudd, nem leszel egyedül még modell csajok is vannak a csoportban, tehát egyáltalán nem ciki, vagy hasonló csatlakozni, remélem segítségedre lehettem! :D

2015. nov. 25. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!