Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi lesz? Lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz? Lent bövebben.

Figyelt kérdés
Életem értelmével már lassan 7hónapja együtt vagyunk. Ő most 21 éves én pedig 15 és fél:) Teljesen hozzám való minden értelemben. Tisztességes, őszinte, vicces és nem akar semmit sem elsietni.(mondta) Annyi a "gond" hogy ő nagyon vallásos és azt mondta, hogy ha lesznek gyerekei, ő azt akarja, hogy ők is vallásosak legyenek. Én viszont nem vagyok az. Semmilyen szinten sem hiszek istenben. Félek, hogy ez késöbb probléma lesz. Szerintetek? Van erre megoldás? Az tuti hogy én nem leszek hívő!
2009. szept. 20. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ma már divat a vallásosság, v nem tudtad :D?
2009. szept. 20. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is vallásos vagyok,de a férjem egyáltalán nem.Én tiszteletben tartom az ő érzéseit,ő pedig az enyémet.Van két babánk,őket katolikusnak neveljük.Nem imátkozunk az asztalnál stb.de meg lettek keresztelkedve,és járni fognak hittanra,templomba stb.Aztán ha felnő ugyis ök fogják eldönteni mit akarnak én az esélyt megadtam erre is.Templomi esküvönk pont ez miadt nem volt de nem is eröltettem és láss csodát épp pár napja mondta ha szeretnék akkor ám legyen:)Te is add meg az esélyt a gyerekeidnek ha lesznek gyerekeitek,mert azt gondolom lesznek ennél nagyobb gondokm is az életben.:)
2009. szept. 20. 21:46
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. mostmár nem is aggódom:) köszíí:D
2009. szept. 20. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem nem volt még ilyesmiben részem h vallásos lenne a barátom, de ebből tuti nem lesz probléma. Ha tényleg ilyen rendes a srác akk tuti megérti h te nem vagy vallásos, tiszteletben fogja tartani! ;-)
2009. okt. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!