Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17 éves lány vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok és nem volt még barátom (pasim). Mit tegyek? . Többi lent

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya. Szőke a hajam de a viselkedésem nem 173cm vagyok és 63kg. Járok táncra vannak barátaim főleg lányok. A suliban aki nem ismer fiú azt hiszi h én ,,jó kislány " vagyok és nem is érdeklem őket. De mi van azzal h a jó kislányok a fiúk kedvéért rosszak lesznek a rossz fiúk pedig a lány kedvéért jók . Vagy nincs is ilyen. Nem szeretem az alkohol nem cigizek, jók a jegyeim, de én is tudok felszabadult lenni. Szeretnék már csókolózni. Nincs semmilyen fiú aki most tetszene és ezígy megy már 1 éve vagy aki van annak vagy van vkije vagy nem érdeklem. Aki tud írjon már választ

2013. ápr. 3. 16:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
40%
dugjunk! 30/f...pasid nem lesszek de dugunk egy jot.hwheheheheheh
2013. okt. 23. 05:45
 22/27 anonim ***** válasza:

nekem nyugodtan írhattok, aztán ha lesz valami akkor az jó ha nem akkor meg úgysincs semmi.. ebből csak jól jöhetünk ki :)

16/F

2013. okt. 24. 16:38
 23/27 anonim ***** válasza:

Ne változz meg! Tudod, hogy egy értelmes pasi mennyire tudja értékelni, ha egy lány ilyen?

Lehet, hogy egy züllött, 15 évesen már bulizó, piáló, drogozó "hölgynek" elég könnyű pasit szerezni, de azok a kapcsolatok olyanok is.

2013. nov. 2. 17:35
 24/27 anonim ***** válasza:

A te korodban én ugyanez voltam :D Nem tetszett senki, nem érdekelt senki, de nagyon hiányzott valaki...

Viszont sosem akartam görcsösen a dolgot, mindig is biztos voltam benne, hogy ha itt lesz az ideje, megtalálom a páromat. 18 és fél évesen így is lett, vasárnap leszünk egy évesek :)

Szóval feladni ne kell, de rágörcsölni sem. Türelem ;)

2013. nov. 28. 21:07
 25/27 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetbe vagyok, csak fiú a XD kezgyél el piálni :D hátha neked bejön úgy valami.
2013. nov. 28. 21:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak fiúként. Esetleg beszélgethetnénk privátban, ha gondolod :) 16/f
2013. nov. 28. 21:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne legyél rossz! Majdcsak találsz valakit, akinek így is bejössz, lehet, hogy pont ezért fog szeretni:):)
2013. nov. 28. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!