Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és nem volt még barátom (pasim). Mit tegyek? . Többi lent
Kedves kérdező!
Kérlek ne változz meg! Ennyi. :D De komolyan. Ne foglalkozz a pávákkal meg a gyökér "bukásra állok mindenből de laza vagyok" srácokkal. Fillért nem érnek. Majd jön egy srác aki ráébred, hogy mekkorát nyert veled. :) Az én példámból kiindulva bármit megtennék csak legalább ismernék egy ilyen csajt... De hát ez van egyre kevesebb a normális ember.
16F
Nem vagyok beképzelt.
Hát legalább már ketten vagyunk:)) És remélem te is találsz valakit :)
Utolsó :))köszi:)
igen értem a lényeget és köszi:)
Írtam h nem mindig vagyok jó csak annak látnak. Szóval ha pl. egy osztályba v vhova együtt járnánk akkor te se jönnél oda mert azt hinnéd h én jókislányvagyok.
de azért köszi :)
Én a jókislányokat szeretem.
Egyáltalán nem vonzó a beképzelt,megjátszott,nagyhangú viselkedés..és még nem is vagyok pasi.Sőt.
Jársz olyan helyekre ahol tudsz ismerkedni?
17/F
Velem is ez van. Mondjuk velem az a baj h nem tudok ismerkedni. Mert ha kicsit eljárok ide-oda már van jelentkező, csak aztán ha oda jut a dolog hogy randizni meg ilyesmi akkor ott már elvérzek :D úgyhogy... nem vagy egyedül ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!