Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 19-20éves lányoknak bejöhetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20éves lányoknak bejöhetek?

Figyelt kérdés

Érettebbnek tartom magam a korabeli srácokhoz képest.Nem tudnék járni egy 1éves lánnyal,vhogy nem az én szintem.(lehet nagy képűség,de 14éves lányt pisisnek tartom)

17f

2009. szept. 20. 19:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
30%
Még jó hogy nem tudnál járni egy 1 éves lánnyal.
2009. szept. 20. 19:04
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
én meg egy 17 éves fiút tartok pisisnek. 20L
2009. szept. 20. 19:14
 3/23 anonim ***** válasza:
71%

Én meg baromi jól elvagyok hogy fejben +3 évem van kinézetre meg -3 :) De am semmi akadálya nem lehet, én azért nem érdeklenm a nőket mert kinézetre pisisnek látszom, de fejben ráverek 3 évet a jelenlegi koromra! Hát ez jutott van ilyen, ha kinézetre is vagy annyi mint fejre akkor sztem nem lehet semmi baj se belőle ha összejössz egy 20 körüli lánnyal.

20/F

2009. szept. 20. 19:38
 4/23 A kérdező kommentje:
Bocsi,javítva: 15éves lánnyal
2009. szept. 20. 20:10
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

Először is ne ítélj kor alapján. Akár hiszed, akár nem lehet találni abban a korosztályban is normálisan lányokat (hogy ez a korosztály hány százalékát teheti ki ez mostanság, az más téma :D).

Másfelől neked már bőven megérné 17 körüliekkel foglalkozni, már csak a testi érettség miatt sem utolsó szempont és talán itt már nagyobb valószínűséggel találnál cukiságmentes lányokat :)

2009. szept. 20. 22:26
 6/23 anonim ***** válasza:
28%

Én meg téged tartalak egy beképzelt pisisnek!

Egy lány

2009. szept. 21. 21:03
 7/23 A kérdező kommentje:
korombeliekre és az idősebbekre vetek főként pillantást...nem nagyképűségből mondom,lányok mindig az idősebb palira hajtanak (csávó 24,csaj 15)
2009. szept. 23. 16:05
 8/23 anonim ***** válasza:
86%

Pontosan. Ez 90%-ban így van. Neked inkább a 13-15 ves korosztályban lenne a legnagyobb sikered.

Tudod a lányok azért keresnek mindig idősebb barátot, mert tőlük -legalábbis úgy érzik- könnyebben és nagyobb mértékben megkapják a biztonságot.

13-16 évesek a 18-20 évesek körüliektől kapják meg a bizonyosságot, hogy benne lehetnek minden partyban (programok, bulizás, ivászat, egyszerűen a mozgalmasabb élet, mint amit egy vele egykorú 14 éves nyúthat.)

Aztán ha a lány eléri a 22-25 éves kort, elkezdi keresni a 30-X éves férfiakat, akik esetleg befutott üzletemberek, ahol megkaphatják az anyagi biztonságot, kocsit, ruhákat stb. Míg egy 24 éves frissen végzett egyetemistánál, aki esetleg nem is a végzettségének megfelelő szintű munkahelyen dolgozik, na ott se pénz, se kényelem.

Sajnos a nők 95%-a ilyen számító.

(Nem kérem az olyan válaszokat, hogy: "ezt nagyon rosszul gondolod, például én sem vagyok ilyen pénzéhes". Bizonyára te a normális 5 %-ban tartozol, viszont biztos sokan lesznek akik magukra ismernek.)

2009. szept. 23. 16:15
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Ja és a válasz a kérdésedre:

Fikarcnyi esélyed sincs.

2009. szept. 23. 16:16
 10/23 kolosszus22 ***** válasza:
64%

16:15- Nagy igazságot mondtál, nagyot! Saját tapasztalatból tudom, amikor egy 26 éves nőre mentem rá(iszonyat jó nő), aki amíg nem tudta a koromat, addig folyamatosan érdeklődött utánam, bejöttem neki mint férfi, aztán mikor kiderült, hogy fiatalabb vagyok nála 4 évvel egyből elutasító lett. Megtudtam tőle, hogy először 30 körülinek nézett, persze igazából én is csak meg akartam dugni, mert lerí róla, hogy egy pénzéhes p*csa.

22/F

2009. szept. 23. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!