Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, ti hány értelmetlen, kudarccal teli randi után adtátok fel a párkeresősdit?
Én akárhány lánnyal is randizom, egyiknek sem kellek, mivel ronda vagyok. Nem egy lánytól hallottam már, hogy nek helyes fiú kell, hiába is jönnek azzal sokan, hogy a személyiség a lényeg, főleg a lányok azok, akik külső alapján válogatnak, én úgy tapasztalom. Akartam már csúnya lánnyal is járni, de ő se bírta elfogadni, hogy én külsőre nem vagyok a lányok álma. Legutóbb is a külsőm miatt nem kellettem egy lánynak. Már a randi elején fura volt, hogy nem érdeklődött úgy felőlem, mint online és rám sem nézett, valószínűleg azért, mert rondának látott.
Szomorú, hogy én képes vagyok a csúnya lányoknak is esélyt adni, de fordítva ez nem működik, sőt engem még a csúnya lányok is elutasítanak. Manapság már tényleg minden lány csak helyes,magas szuperpasi tud járni? Miért nem a lélek, a személyiség számít már, miért romlottak így el a csajok?
Én annyira nem is próbálkoztam, de az a kevés vissza utasítás is nyomott hagyott bennem, most már nagyon lenézem a nöket, max csak ölelgetni, és a szexre kellenének. Szeretni nem érdemes öket mert ugy is dobnak, vagy megcsalnak ha találnak egy jobb pasit.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!