Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus kérdés: miért nem keres?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete megismerkedtem valakivel..jól elvoltunk, sokat dumáltunk és megbeszéltük, hogy a héten találkozunk. Ragaszkodott ahhoz, hogy bejelöljön fb-n, rám is írt, sőt, egyszer fel is hívott, tök jót beszéltünk, de kb. két napja nem keres, pedig sokszor látom fent. Miért lehet ez? Nem történt azóta semmi különös.2013. ápr. 2. 12:21
11/15 anonim válasza:
Egy próbát szerintem megér, nem azt mondom, hogy add fel a nőiességedet, nyomulj.
Még valami: a megismerkedés folyamata hogyan ment? Ki kezdeményezett? Mert ha visszahúzódóbb, vagy szereti ha más kezdeményez, akkor lehet nála az a befutó, hogy te noszogatod.
Nem mondom, hogy ezt kellene csinálni, mert nőként nyilván nem a te dolgod lenne.
12/15 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom..tetszettünk egymásnak, aztán egyik este összegabalyodtunk, utána meg hajnalig beszélgettünk. Nem volt igazán kezdeményező fél, csak úgy kialakultak a dolgok. Mondjuk először ő szólított meg.
2013. ápr. 2. 14:37
13/15 anonim válasza:
Én elárulom neked a titkot: az élet nem magától bonyolult, mi tesszük azzá.
Érdekel téged a másik? Keresd.
De annyit rakj bele bármiféle kapcsolatba, amennyit vissza is adnak. Egyel-többet kevesebbet is lehet, hogy meneteljen előre, de ennél többet nem érdemes.
14/15 anonim válasza:
A fejleményekről írhatnál majd valamit.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát..azóta találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat, másnap fel is hívott, meg minden..de azóta is el-eltűnik, állítólag a 'bokros teendői' miatt, aztán újra felbukkan. :D
2013. ápr. 8. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!