Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus kérdés: miért nem keres?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete megismerkedtem valakivel..jól elvoltunk, sokat dumáltunk és megbeszéltük, hogy a héten találkozunk. Ragaszkodott ahhoz, hogy bejelöljön fb-n, rám is írt, sőt, egyszer fel is hívott, tök jót beszéltünk, de kb. két napja nem keres, pedig sokszor látom fent. Miért lehet ez? Nem történt azóta semmi különös.2013. ápr. 2. 12:21
1/15 anonim válasza:
Valószínűleg mint ő nem gyakoroltál rá jó benyomást.
2/15 anonim válasza:
Ma a 7. ilyen kérdést olvasom.:D
3/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..valamelyik nap még olyanokat írt, hogy csak néztem, meg mondta, hogy nem írna, ha nem érdekelném, stb. Akkor már hirtelen nem érdeklem? : D
2013. ápr. 2. 12:26
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tipikus a problémám, de nézzétek el nekem, nem rég kerültem ki újra a 'húspiacra', kicsit kiestem a gyakorlatból. : )
2013. ápr. 2. 12:27
6/15 A kérdező kommentje:
Kár. : (
Na mindegy, akkor keresek mást. : D
2013. ápr. 2. 12:52
7/15 anonim válasza:
Miért nem írsz rá te? Lehet,hogy arra vár.
8/15 A kérdező kommentje:
Hát tegnapelőtt én írtam rá..szóval nem az volt, hogy vártam a sült galambot. Most ő jönne, de két napja semmi. : I
2013. ápr. 2. 13:05
9/15 anonim válasza:
Ő jönne. Milyen vicces. :D
Ha ebben megegyeztetek, akkor megérteném, de nem ilyen egyszerűen működik.
Írj rá még egyszer, ha utána sem keres, akkor valszeg felejtős.
10/15 A kérdező kommentje:
Elvileg a héten meg van beszélve egy találka, de abból sem tudom, mi lesz így..én nem akarom rátukmálni magam senkire.Mindenesetre ha holnapig semmi,akkor max. ráírok.
2013. ápr. 2. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!