Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Charlie30 kérdése:
Mivel kopaszodok, mondjak le örökre arról, hogy igényes külsejű barátnőm lesz?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok, 185 cm, jó testalkatú, értelmes, vidám, érdeklődő, mégis csak elhízott nők és pótapát kereső anyukák állnak velem szóba.2013. márc. 31. 20:27
11/15 anonim válasza:
Vágd le nullással,gyúrd ki magad,vegyél egy bmw t kutyalánc a nyakba,és rögtön te leszel a menő csávó :D
12/15 Tyler913 válasza:
Arra nem gondoltál még,hogy a netes ismerkedéssel van gond? Tudom,előítéletes vagyok,de szerintem elenyészően kevés jó nő ismerkedik komolyan a neten. Leginkább az elhízott nők és az egyedülálló anyukák.
Szóval inkább élőben ismerkedj. Ha durván kopaszodsz,akkor hagyd a béna ráfésülős-takargatós módszereket,inkább dúrd le a 'csába. Ne foglalkozz vele,és akkor a nőknek sem lesz gond.
Ez egy nagyon jó kép arról,mit ki lehet hozni még a legrosszabb adottságokból is:
15/15 anonim válasza:
Figyelj, járok egyetemre. Nap mint nap megállunk és beugrunk Miskolcon az Auchanba vásárolni közben. Nem egyszer nem kétszer, hanem rendkívül sokszor látok kopasz, erősen kopaszodó 30 as pasiakt gyönyörű csinos lányokkal. Hidd el, nem ezen múlik a dolog. Add el magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!