Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kopaszodok, mondjak le örökre arról, hogy igényes külsejű barátnőm lesz?
Szerintem valami mással van baj és nem a kopaszodásoddal. Én sok olyan kopaszodó férfit ismerek, akiknek van párjuk. Lehet, hogy valami hozzáállásbeli gondod van.
De az is igaz, hogy ahogy telik az idő, egyre nehezebb olyan nőt találni, aki nem foglalt, vagy akinek nincs gyereke ("pótapukát" keresők kilőve ugye). Gondolom, az elhízottság neked is már olyan 60 kilónál kezdődik, úgyhogy az efelettiek is kilőve. Aztán meg amúgy sem könnyű olyat találni, akivel jellemre is kölcsönösen megfelelünk egymásnak. Szóval lehet, hogy csak nem volt eddig szerencséd, ne add fel!
Én is kopaszodom, és nem látom hátrányát. Ha már így hozza a sors, próbáld előnyösön kezelni. Vágd rövidre, esetleg kopaszra. Szerintem egyes esetekben férfiasabb is... Egy biztos, parókával ne próbálkozz, mert az kiábrándítóbb mint egy kopasz folt (Szerintem)
PL:
Ez bhuzis:
Ez férfias (Szerintem):
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!