Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes egyedül elmenni bulizni discoba?
Nincsenek barátaim. Magányos vagyok. Jó lenne ismerkedni. Neten próbáltam, de megtanultam, hogy a net mindenre jó, kivéve ismerkedésre. Nagyon sokat gondolkoztam, de egyetlen egy értelmes hely sem jut az eszembe. Arra gondoltam esetleg discoban kellene próbálkoznom.
18/F
Ja nagyjából én is így vagyok, de van egy-két ember akivel jóban vagyok.. Én úgy vagyok vele, hogy jövőre költözök más városba, szóval itt már úgyis mindegy, ott meg tiszta lapom lesz, azt csinálok amit akarok
Amúgy cáfolnám a netes ismerkedéssel kapcsolatban tett feltevésedet, van egy srác akit a neten ismertem meg tavaly, igen kockultam és? Na de végül felvettem facebookra, aztán rájöttünk hogy mi bizony rohadt jól kijövünk egymással.. Azóta is beszélünk elég gyakran, jövőre pedig egy helyre fogunk járni, szóval ennyit erről :)
Egyébként alap kérdésre, a disco nem épp az a hely, ahol haverokat fogsz találni szerintem.. Akkor inkább menj el koncertre, ott lehet ismerkedni szerintem, és a társaság is értelmesebb
annak ellenére, hogy sok emberben csalódtál a neten, azt mondom: én szívesen barátkoznék veled, mert nagyon jól tudom, milyen egyedül lenni,s milyen az érzés mikor senki sem ért meg...
20 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!