Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kicsit későn írok,de én is kövér vagyok csak én abban különbözöm tőled,hogy járok gyúrni hasra lábra és a karokra.Nem azt kell gondolni,hogy naponta minden órában ott ülök és gyúrok hogy lefogyjak egy kicsi hanem minden héten 2x (kedd/csütörtök) járunk oda 3-an.És most mondom neked hogy nem a kinézeted a fő lényeg.Hanem az ami benned van amit a csajok szeretnek (pl a humor).
Én mindig 1 fajta viccel tudom meg hogy a lány-t érdeklem e úgy vagy sem. Ezek a favicceim....ha ezen is nevetnek (volt rá nem 1-2 példa..) akkor mindig az lett belőle hogy megkérdeztem hogy nem e jönne el velem valaholva (akár mozi....amire futja a zsebpénzedből vagy ha dolgozol valahol akkor abból) ott mindig összejöttem vele és nem csak 1-2 napra/hétre/hónapra hanem 1 és fél évig voltunk együtt mikor kiköltöztek külföldre....sajnos....de aztán megint bevetettem ezt a trükköt és hatott.......szóval nem csak a kinézeted számít.(ahogy mondtam nekem is van hasam csak edzem egy kicsit hogy mégse lógjon mit a f***om).Mindent bele tesó ;) fog az menni... de nálad önbizalom hiány van ami nekem is volt anno :D
Előző vagyok!
Egy lány ne csak szexre keljen neked lécci :) Mert úgy nem lesz sok sikered :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!