Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak diszkóban?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 21:45
2/9 anonim válasza:
Jó a segged kell kóla?:D
Ne diszkóban csajozz,vagyis csak akkor ha egy éjelre akarod:D 15/L
4/9 anonim válasza:
kinézel egy csajt odamész hogy gyössztáncóni? az meg jön mert azért van ott, ha meg hang vagy akkor csak táncolj a haveri körrel mert előbb utóbb úgyis megfordít egy csaj hogy táncolj vele. iszol vele valamit és amíg dumáltok akkor kiderül hogy szimpi vagy-e neki, ha igen akkor gratulálok ha nem akkor van még egy csomó csaj
5/9 anonim válasza:
Nem tapasztalat,mivel nem járok diszkóba.
6/9 anonim válasza:
aztán van egy csomó ilyen rendezvény hogy hódítás éjszakája meg hasonlók, az ilyeneken művészet nem becsajozni
7/9 anonim válasza:
kezd el úgy hogy, szja te majdnem olyan szép vagy mint, én vannálad, gumi nincs semmi baj amúgyis nem én lesszek terhes na gyere.. :DDD
8/9 anonim válasza:
szép mint én...? ilyesmit a homárok mondanak... az amúgyis nem,meg gondolom amúgy sem akart lenni-.- de azért rajta!
9/9 anonim válasza:
szerintem sokk igazság van abba amit, mondtam, :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!