Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha Budapesten nincs semmilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Budapesten nincs semmilyen baráti köröm és barátaim sem nagyon vannak, hogy csajozzak és hogy szerezzek barátokat? 19/F

Figyelt kérdés

2013. márc. 11. 14:05
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2 000 000 emberből nem tudsz választani?
2013. márc. 11. 14:06
 2/23 anonim ***** válasza:
elmész valami sportkörbe vagy mittudomén. Igazából ne azt hozd fel problémának, hogy nincsen csajod meg haverjaid, hanem inkább azt, hogy fogalmad nincs hozzá hogyan szerezd meg ezeket a dolgokat. De elárulom: küszködve, soksok pofáraeséssel, sok idő alatt.
2013. márc. 11. 14:08
 3/23 anonim ***** válasza:
Iskola/egyetem/munkahely?
2013. márc. 11. 14:08
 4/23 anonim ***** válasza:
nekem pl egyetemen egy kumma nő nem volt, nem is volt csajom.
2013. márc. 11. 15:04
 5/23 anonim ***** válasza:

1 teszel azért hogy jól nézz ki

2 szórakozóhelyen rámenős vagy

3 dugod

szerintem inkább az a baj veled hogy betoji vagy és foghalmad sincs hogyan kezdj hozzá, magyarul kisfiú vagy még.

szerintem te az a fajta vagy akit le kell itatni ahhoz hogy lazítani tudjon.

haverokat emg csajokat rejtuk keresztül vagy közvetlenül meg neten is tudsz szerezni. legjobb ha pár havert szerzel, akik közt lazulni tudsz, elmentek inni, aztán ott valami cska összejön, vagy koncerten, vagy kocsmában, diszkóban, ami neked bejön.

egyébként meg ha komoly kapcsolatot akarsz emg igazi barátokat, most felejtsd el. pesten 1 szál értelmes ember nincs, max naiv kisgyerek aki elhiszi a hazugságokat.

a fiúk nagy része csak bulizni jó, a lányok meg csak dugni.

2013. márc. 11. 17:27
 6/23 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj kedves 5. Miből veszed ,hogy Budapesten nincsen értelmes ember? Kikérem a magam nevében! Szerintem tele vagy rossz tapasztalattal. Vagy nem sokat jártál itt!
2013. márc. 14. 10:42
 7/23 A kérdező kommentje:
Akkor most mi az igazság?
2013. márc. 14. 14:14
 8/23 anonim ***** válasza:
kérdező utolsó hozzászóló vagyok, írj privibe valamilyen elérhetőséget, ha lenne kedved ismerkedni!
2013. márc. 14. 14:49
 9/23 anonim ***** válasza:

"Már ne haragudj kedves 5. Miből veszed ,hogy Budapesten nincsen értelmes ember? Kikérem a magam nevében! Szerintem tele vagy rossz tapasztalattal. Vagy nem sokat jártál itt!"

igen, tudom mind különleges angyalkák vagytok és mindig a rossz kivételekbe akadok bele.

2013. márc. 14. 15:38
 10/23 anonim ***** válasza:
te vagy az a bizonyos ember ki előre elítél mindenkit!
2013. márc. 14. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!