Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha Budapesten nincs semmilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Budapesten nincs semmilyen baráti köröm és barátaim sem nagyon vannak, hogy csajozzak és hogy szerezzek barátokat? 19/F

Figyelt kérdés

2013. márc. 11. 14:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat, de ha sehol senkit, egy egyszerű alap dolog:

1: Fogod magad, keresel egy zsúfolt szórakozóhelyet.

2: Keresel egy szimpatikus társaságot. "Itt találkozok a haverokkal csak korán jöttem, leülhetek? Nincs máshol hely."

3: Beszélgetsz.

Eredmény:

Legrosszabb esetben megittál egy sört és beszélgettél.

Jobb esetben haverokat szerzel.

Még jobb esetben ha az adott társaságban vannak hölgyek is, talán a csajozásra is lesz esélyed.

Nem feltétlen a bigés gárdához kell beülni. Nem ez az alapfeltétel, hanem hogy mozdulj ki.

Hátsószándékú, alattomos, szar módszer. :P - 3 városban bevált az ország három különböző pontján (ha nem is csajozás, csak bulizás céljából). Saját tapasztalat.

2013. márc. 14. 19:59
 12/23 anonim ***** válasza:

"te vagy az a bizonyos ember ki előre elítél mindenkit!"

és ezt onnan tudod, hogy megismertél engem. mondj még ilyeneket.

"Hátsószándékú, alattomos, szar módszer. :P - 3 városban bevált az ország három különböző pontján (ha nem is csajozás, csak bulizás céljából). Saját tapasztalat."

csak szerintem ezek az emberek nem ilyen lazák, már a gondolattól is összecsinálják magukat hogy valakit meg kell szólítani. ha nem így lenne, lennének barátaik az utcáról vagy akárhonnan.

2013. márc. 15. 08:08
 13/23 anonim ***** válasza:
" és ezt onnan tudod, hogy megismertél engem. mondj még ilyeneket." - onnan ,hogy Te kapásból 2 millió emberről elmondtad a véleményed!
2013. márc. 15. 10:05
 14/23 anonim ***** válasza:

"onnan ,hogy Te kapásból 2 millió emberről elmondtad a véleményed!"

látom a szövegértelmezés az erősségetek

2013. márc. 15. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:
" pesten 1 szál értelmes ember nincs " - gyorsan felejtesz haver !! :)
2013. márc. 17. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:

szerintem meg te felejtetted el, hogy válaszoltam: "igen, tudom mind különleges angyalkák vagytok és mindig a rossz kivételekbe akadok bele."

mehetünk körbe még 100x úgyis az lesz, hogy a kikent ribik, az öltönyös köpködő, a bunkó boltos aki köszönni se tud, a bagós meg a neonáci mind értelmes emberek, csak nem látom meg bennük a szépet. és valójában nem ribi, csak "igényes nő", nem neonáci csak "hazafi", és lehet azért nem köszön vissza egyik nap sem mert szegény depressziós...

nem véletlenül sértődtél meg és személyeskedtél, eddig 100 emberből aki magára vette, 100 okkal tette, de bizonyára ez is előítélet, hisz te lehetsz a kivétel.

nem érdekelnek a lelki sérelmeid meg a beteges ítélkezési értékrended.

2013. márc. 18. 08:08
 17/23 anonim ***** válasza:
Veled komoly bajok vannak. :D
2013. márc. 18. 10:19
 18/23 anonim ***** válasza:

igen, velem vannak komoly bajok, mert már előre tudom az összes közhelyes kifogást.

igyekszek majd jobban hazudozni és giccseket köpködni mindenki felé.

2013. márc. 18. 14:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor maradj otthon. jobb tanácsom nincs.
2013. márc. 18. 15:55
 20/23 anonim ***** válasza:
remélem észrevetted, hogy nem a kérdező vagyok, nincs szükségem tanácsokra
2013. márc. 18. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!