Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor van évforduló? Honnantól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van évforduló? Honnantól kell számolni hogy mióta járunk?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 22:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi onnantól számoljuk, amikor megfogtuk egymás kezét, és aznap történt az első csók, összebújás. És holnap lesz 2 év 1 hónap :)
2009. szept. 18. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem. Hát gratulálok :)

És ez meg van beszélve vagy valamelyikőtök meglepi a másikat?

2009. szept. 18. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg onnantól kell, mikor bebizonyosodott 2 fél között hogy ami van az szerelem, és nem feltétlenül kell ahhoz egymás kezét is megfogni, mert az is lehet hogy taliznak mondjuk szombaton, és mindkettőnek jó volt, meg megölelték egymást, a lány az arcára puszit is kapott, és rá jövő héten megint taliznak, akkor nem mindegy, hogy 1 hete járnak van 1 napja, szal szerintem akkor érvényes, mikor két ember között egyértelmű hogy benne vannak a dologban. :)

Pl én és a volt barátnőm msnen jöttünk össze szombaton este és hétfőn taliztunk, de én és ő is belevesszük a szombatot is, mint nap, pedig csak 2 nap után tudtuk egymás kezét fogni.

2009. szept. 19. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi onnantól számoljuk, mióta először találkoztunk a bnőmmel!
2009. szept. 19. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!