Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pici, apró fiúként hogyan tudnék olyan lányt megismerni, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok külsőre?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy manapság a lányok igényei megnőttek és nem tudnak beletörődni, hogy a fiújukat sokan kigúnyolkák, rondának tartják, de azért néha ltok olyan csúnya fiúkat, hogy reménykedem, talán valahol van egy lány, aki elfogad ilyen pici, törékeny, kisfiús, fiatalos srácként is.2013. márc. 27. 15:59
11/18 A kérdező kommentje:
Elég nehéz úgy boldognak meg lazáak lenni, ha folyton belém kötnek a csajok kigúnyolnak, rondának neveznek. Főleg az orrom miatt kötnek belém, ha bepróbálkozom lányoknál, de szoktak nyominak is nevezni. Ezek után kinek van kedve próbálkozni lányoknál, ha ők iylen szívtelenek?
Nem tudom hogy esne eg ylánynak, a vérig kezdené sérteni az a srác, akinek nem az esete.
2013. márc. 27. 16:33
13/18 anonim válasza:
Jaajj ismerlek téged... Ne aggódj, nem vagy ronda, sőt, első ránézésre még egész aranyosnak is mondanálak. De ez a sírás nagyon taszító már.:D
14/18 anonim válasza:
Hány éves vagy? Esetleg egy arc nélküli kép is sokat segítene a megítélésben...
15/18 anonim válasza:
Képzeld,volt olyan,hogy engem "vérig sértett" egy srác,azt mondta,hogy nagy s..gem van,csak az a probléma,hogy engem nem tudott evvel felhúzni..Mert vannak srácok,akiknek ez jön be,másoknak meg nem.Amúgy meg,aki nyominak vagy bármi másnak titulál,magát minősíti,mindenkinek van olyan testrésze,amit nem szeret..Szerintem itt nem testalkattal,hanem inkább stílussal van probléma!
17/18 anonim válasza:
Állj hozzá úgy ahogy kell!
Az én barátom is kisebb mint én.. de mégis van önbizalma, kisugárzása.. páran utálnak azért mert együtt vagyunk stb.. szóval csak hajrá!:)
18/18 anonim válasza:
Keress magadnak egy pici, apró lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!