Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mint Férfi nem jövök be neki....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mint Férfi nem jövök be neki. Szerintetek ennek ellenére van még nála esélyem?

Figyelt kérdés
A minap randiztam egy csajjal, azelőtt sosem láttuk egymást! Az írásaim a szövegem nagyon tetszik neki és érdekesnek különlegesnek tart, de a randin kerek perec megmondta mint F.fi nem jövök be neki. Ennek ellenére még mindig írogatunk egymással.

2013. márc. 27. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hányan vannak, akik előtte 2-3 hónapig egy helyen dolgoznak, járnak össze valahova, és egymásra se néznek, aztán egyszer csak bekattan valami.

Nekem ezekkel az előtte sose láttuk egymást című dologgal mindig az volt a bajom, hogy lehet mondani, ha elsőre nem, akkor mindegy is, de a fentebb írtak, nem egy embernél fordultak már elő, hogy a hosszú éves barátságokat már ne is említsem.

Szóval lehet csak: idő kell neki.

De akkor szedd össze magad, mert általában ennél a verziónál valóban, ha elsőre nem fogod meg...vagy másodjára, akkor több esélyre úgymond "nincs idő". Nem vagyok "rákényszerítve".

2013. márc. 27. 17:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nincs meg az alapvető vonzalom, hagyd. Az élet nem szerelmesregény, hogy csak úgy semmiből, hirtelen egymásba szerettek. Ok, előfurdul, de ez csak az esetek 0,0001%-a. A csaj talizni akart, hogy meglássa, milyen vagy. Nem jössz be neki, csak ezt burkoltan árulta el, nem akart szemét lenni. Csak magadnak ártasz, ha reménytelen ábrándokba ringatod magad.

Nekem is volt így, csak fiúval, és mi suliból ismertük egymást. Én szerettem őt, ő nem. A ,,maradjunk barátok" szöveg volt ott, mert ő más lányba volt szerelmes, szintén reménytelenül :/ Mindenki azzal hitegetett, nyugatgatott, hogy majd úgyis lesz valami, csak nem most, hiszen hányan voltak már úgy, hogy később összejöttek blabla...most már, 1 év elteltével, amikor elolszlott a rózsaszín köd és feladtam rég az epekedést, rájöttem, hogy mindenki csúnyán hazudott! Egyrészt jól tették, mert akkor ez a szép álombaringatás segített átvészelni a visszautasítást; másrészt haragszom rájuk, mert nem mondták meg az igazat. NEM VAGY ELÉG JÓ NEKI! És sose fog szeretni. Légy büszke, és ne hagyd magad megaláztatni! Mert le fognak nézni azért, ha valakiért hosszas ideig epekedsz. Ez nem a lovagok kora, hogy menő legyen...csendben el kell viselni a vereséget és büszkén más lány után nézni.

18/L

2013. márc. 27. 19:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :-)

Utolsó! Nem tudom mit higgyek el Neked, hiszen abban sem volt igazad, hogy a csaj akart velem találkozni... :-) Én akartam Ő vele, Ő még bírta volna akár hetekig is simán...

És Nála találkoztunk! És úgy volt, hogy szeretkezünk!...Férje is van!... :-) És volt már dolgom jobb csajokhoz is...de Ő más, benne valami tényleg megfogott.

2013. márc. 28. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!