Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 randi csók nélkül? Ez nem fura?
Figyelt kérdés
Azt mondja a fiú hogy nem akarja elkapkodni. Én már szeretném ha megcsókolna, azt is mondta hogy ő is, csak nem akar sietni. Ez nem furcsa?2013. márc. 27. 13:26
11/13 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem fura. Meg ha pl. egy hónap alatt volt a 6 randi és nem egy év alatt. De időtől független, nincs még talán felkészülve rá, ne kapkodd el te se.
12/13 A kérdező kommentje:
1,5 hónap alatt volt a 6 randi. Szájra puszit már kezdeményezett nálam, ölelés is volt. Ráadásul több barátnője is volt előttem (24 éves) 5-6ról legalább tudok. Én 22 éves vagyok.
Lehet tényleg nem akar engem annyira még.
2013. márc. 27. 14:42
13/13 Aladárkiss válasza:
Két esélyes, vagy szűz minden téren vagy nincs tapasztalata kapcsolat, randizás terén. Szerintem fura 6 randi után nem volt még csók. Normális esetekben az első 3 randi valamelyikénél meg szokott történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!