Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoljam az első randin?
Ha van egy kis időd olvasd el!
Van egy lány nem lakik olyan messze tőlem megismertem nagyábol meg szeretem!
Azt mondta találkozhatnánk és bele is egyeztem mivel jövőhéten arra fele lesz dolgom!
Már mennek a szívek a "csókosszájú " smiley-k stb.
Azt mondta ,hogy megvárom a rendelő előtt haza kisérem és elmegyünk sétálni vagy hát közösen döntötünk igy :D
Már nagyon várjuk a találkozást és mindig csak arrol beszél ,hogy menyire várja a találkozást!
Elég messze lakik amint mondtam és megakarom kérdezni ,hogy lenne-e a barátnőm.Első randin megcsokoljam ? Ez a randi még mindig a ismerkedés szerű lesz talán még 1 kicsit több.Utána lévő nap pedig bemutat a barátnőjének mivel annyit beszélt rólam ,hogy milyen helyes,kedves,rendes srác vagyok (ő mondta nem én ) . Szerintetek add1. van esélyem nála annyira ,hogy megcsókolhatom?:D(Egyébként szerintem minden jel arra utal de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is)
Még valami 13-14 évesek vagyunk :)
te aztán tudsz fogalmazni :D
az elején azt írtad hogy nem lakik tőled olyan messze aztán meg hogy elég messze lakik
de mindegy xd szerintem első randin nem érdemes megcsókolni mert az tényleg az ismerkedésről szól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!