Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Szeretitek, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szeretitek, ha egy nő érdeklődő? Sűrűn rátok ìr? Vagy ez rossz pontot jelent?

Figyelt kérdés
Inkább várjam meg én hogy eszébe jussak, vagy nem gaz ha én ìrok? Milyen témával lehetne nagy érdeklődés kelteni? (szexen kivül) Hogy utalhatnék arra hogy tetszik?
2013. márc. 27. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Az ismerkedés elején nem tetszik, de ha már jóban vagyunk akkor el is várom, hogy néha ő is keressen.
2013. márc. 27. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem meg bejön, mert bűnronda fiúként hihetetlennek tartom, hogy akárcsak egyetlen egy lánynak is kelljek. Pedig most is van egy lány, aki napi szinten rám ír.
2013. márc. 27. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Számomra jó pont, ha a lány is kezdeményez beszélgetést. Sőt, az olyan hölgyemények, akik maguktól semmit sem tesznek, csak arra várnak, hogy mindig majd én kezdeményezek, mindig én keressem őket, stb, nekem felejtősek.
2013. márc. 27. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is írogattam egy srácnak, tetszett nagyon a stílusa, váltottunk vagy 10 levelet, nem tűnt úgy hogy unszimpatikus lennék neki, aztán egyszer csak nem írt vissza... Azóta sem értem mi történhetett. Többet viszont nem írok neki, nem akarom zaklatni ha egyszer nem kíváncsi rám, csak hát elég rosszul esett a dolog!:(
2013. márc. 27. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tatszik a lány, akkor örülök, hogy ír! :D
2013. márc. 27. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy megkérdezed, hogy zavarja-e vagy egy idő után rá fogsz jönni :D Engem pl. nem szokott zavarni, néha kifejezetten örülök, hogy nem nekem megint elkezdeni a beszélgetést.
2013. márc. 27. 12:46
 7/9 anonim ***** válasza:
*nem nekem kell :P
2013. márc. 27. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:
*tetszik
2013. márc. 27. 13:36
 9/9 hyatt ***** válasza:

embere válogatja. Nekem az agyamra menne ha folyton írogatnom kéne az életem incifinci, érdektelen részleteiről valakinek :D és abból indulok ki, hogy ő sem nagyon rajongana érte ha meghallgathatná, hogy "reggel kócos voltam, de megfésülködtem és utána nem voltam már olyan kócos"...stb. kaliberű történéseket kb minden félórában.

Ha van mit mondanotok egymás számára és élvezitek a fenti szarságokat az persze más. Nem tiltja a törvény :D mindenki máshogy fejezi ki a törődését.

Megfigyeléseim (főleg saját kapcsolataimra igazak és totál más emberek vagyunk szóval ezt ne általánosítsd): Minden geek téma, perverz témák, elfojtott vágyakról dumálni bejött eddig a másiknak és én is élvezem :D a lényeg hogy ezeket a dolgokat csak vele oszd meg. Tudod: Neki legyél őrült, és perverz ne a külvilág felé, mutasd meg neki hogy mi az ami téged érdekel a világon még és nem osztod meg ezt akárkivel!

Minél több ilyen személyes senki mással nem beszélek róla témátok lesz annál többet fogjátok indirekt keresni egymást. Ezt mással ugyanis nem tudjátok megvitatni...

2013. márc. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!