Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ronda fiúnak csak úgy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ronda fiúnak csak úgy van esélye vonzó, szép barátnőre, ha először összebarátkozik vele és a lány meglátja a belső tulajdonságait? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Most végre nagy sokára hihetetlen mód találtam egy bomba jó csajt, aki jellemre is szimpatikus így elsőre, nem egy ilyen elkényeztetett, beképzelt, egoista pitsa, mint a mai lányok 90%-a. Nagyon meglepődtem, először rá sem akartam írni, de mivel haveromék folyton azzal cseszegetnek, hogy én jobb ember vagyok annál, hogy olyan lánnyal legyek, akihez nem tudok vonzódni, így gondoltam megpróbálom, bár arra számítottam, hogy majd ő is leugat, meg nekem támad, hogy mit képzeltem magamról, amiért rámertem írni fészbukon. Meg is lepődtem, hogy mennyire nyitott az ismerkedésre, sőt pasija sincs, ami roppant fura, tekintve hogy 100-nál is több lájkja van csak egy képére és gondolom már sok fiú próbálkozik nála folyamatosan. Most azon gondolkoztam, hogy megíorm neki, hogy túl ronda vagyok ahhoz, hogy mi együtt járjunk, nem vagyok az ő szintjén, de mivel megkedveltem, szívesen barátkoznék, találkoznék vele, de egyelőre nem akarok semmi kapcsolatot csak barátit. Mit gondoltok így lehet esélyem, hogy idővel megkedvel és elfogad ronda srácként vagy örökre barátok maradunk?
2013. márc. 27. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Durvállom, hogy a mai lányok 90% egoista pitsa-nak tartod.

De drukkolok, hogy a csaj összejöjjön és pozitív irányba tolódjon a nőkről alkotott képed.

De az istennek ne, hogy megírd már neki, hogy ronda vagy. Ezt had döntse el ő!

2013. márc. 27. 11:38
 12/18 A kérdező kommentje:
A másik amitől nagyon félek, hogy amint meglátja hogyan nézek ki előjön a gonosz, szívtelen eddigi tapasztalataim szerint szép lányokra jellemző tulajdonsága és porig fog alázni, mert bár tényleg más lánynak tűnik, mint a többi szép lány, vagyis kedvesnek, értelmesnek, kicsit még fiús is jellemre, de még nemt udja hogy nézek ki, csak én láttam róla képet. Személyes találkához meg még inkább félénk vagyok. Bár már ő is megjegyezte, hogy így jó lassan ismerkedünk meg, hisz napi szinten jó, ha chatelünk vagy 5-10 percet, de van, hogy még annyit sem. Most is már több napja fent sem voltam. Kicsit kerülöm a fene se tudja miért nem bírom elengedni, miért kedveltem meg már most, miért keresem így a társaságát. Bár jóképű, magas gyerek lennék, akkor szerethetném és ő is biztos tudna szeretni, de így én sem hiszem, hogy van esélyem mégsem tudom elengedeni valamiért.
2013. márc. 27. 11:39
 13/18 anonim ***** válasza:
10: ha te is olyan ronda lennél, mint én, nem állítanál ilyen nagy hülyeségeket. Vannak abszolút ronda, ocsmány férfiak, legalábbis én biztosan az vagyok. És ezt mindenki látja. A környezetemben soha senki sem csodálkozott azon, hogy nem volt még kapcsolatom, mert látnak a szemüktől mennyire undorítóan nézek ki, és ők is tudják, hogy senki sem lenne képes vonzódni hozzám.
2013. márc. 27. 11:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Neked az agyadban van irdatlan nagy probléma.

A Fiat Multiplanal ocsmányabb autót nem gyártottak még, és azt is megveszik az emberek.

2013. márc. 27. 11:49
 15/18 anonim ***** válasza:

A hetes válaszadó vagyok.

Kit érdekel a nagy orrod... Én nekem pl kifejezetten tetszik, ha valakinek karakteres az orra :P Komolyan azért a fiúért akiért most odáig vagyok neki is nagy az orra, neki sem mini a füle, bár nem elálló, képzeld még szemüveges is. És nem egy lány van odáig érte, mert ettől eltekintve irtó jó pasi, nagyon szépek a szemei, a mosolya meg huh :D

És TÉNYLEG: Minden a hozzáálláson múlik!!!

Akkor mondom vágass valami jó hajat, esetleg járj szoliba, hogy legyen egy icipici színed. Ha azt mondod minden más ruha, stílus okés, akkor biztos az.

És SÜRGŐSEN változtass a hozzáállásodon, az önbizalmadon! :) hajrá

2013. márc. 27. 12:01
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem jobban tennéd, ha azt sugároznád hogy:

- te vagy a legjobb

- boldoggá tudod tenni, mint senki más

- egészséges önbizalmad van, határozott vagy, így neki is biztonságot tudsz nyújtani

- nem vagy gyáva, igen is hiszel magadban

Ha megírod, hogy ronda vagy, és nem lenne esélyed, akkor mire fog gondolni? Egy nyuszika vagy, aki mindig megbújik valahol, nem bízik magában, és ha majd neki lesz szüksége egy erős férfikézre, azt fogod mondani, hogy "ááá, nem fog menni"

Ne nyomulj, próbálkozz úgy, mintha barátkoznál, DE éreztesd az értékeidet(persze ne dicsekvéssel, hogy Mari, az én önbizalmam az egekben van, olyan szuper vagyok mint senki, ezt add már össze), MUTASD KI őket valahogy.

Bókolj neki is, érezze, hogy vonzó számodra.

Érezze azt, hogy "na, ez egy olyan pasi, aki határozott, kiáll magáért és később értem is, de velem nagyon édesen viselkedik"

17/L

2013. márc. 27. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem hülye szép lánynál már alapból nincs esélye annak, aki a külseje miatt választja de elvárja, hogy ő viszont ne tartsa fontosnak a külsőt és fogadja el csúnyán. Mert történhet bármi, elveszítheti valami miatt az a lány a vonzó külsejét és akkor ő fog sérülni lelkileg is, mert az illető csúnya srác továbbra is szép lányt akar majd.

Értelmes nő nem megy bele ilyen "add a szépséged, megkapod a jóságom" kapcsolatba, piszok rossz üzlet.

2013. márc. 27. 12:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó te félreérted. Nekem sem kéne olyan lány, aki szép, de belül üres. Ez alány, akit írtam, ő értelmes, normális és jól el tudok vele dumálgatni bármiről, ráadásul még szép is. Ilyen lányt ritkán találni, de sajnos érhető, ha ő is helyes fiút akar, én meg nem vagyok egy álom hapsi külsőre, most ez a lényeg.
2013. márc. 27. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!