Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda fiúnak csak úgy van esélye vonzó, szép barátnőre, ha először összebarátkozik vele és a lány meglátja a belső tulajdonságait? Ti mit gondoltok erről?
"megíorm neki, hogy túl ronda vagyok"
Önbizalmad, határozottságod = 0.
Ha csak a barátzónájába akarsz kerülni, akkor tedd azt amit leírtál!
Így barátzónába kerülsz és hello.
Minden kapcsolat barátságról is szól, nemcsak szex és ölelkezés. Bizalom, barátság, megértés minden kapcsolatba kell, de eleve úgy kell kezdened, hogy te nem csak a barátja akarsz lenni, ezt éreztetned kell, különben semmi sem lesz a dologból.
"de egyelőre nem akarok semmi kapcsolatot csak barátit."
Ha te ezt egy nőnek mondod, a csaj olyan hátra arcot és kézifék behúzást csinál, hogy ember nincs aki ki tudná hozni a helyzetéből.
Miért kapkodsz? Miért nem hagyod, hogy minden menjen a maga útján, normális ütemben?
nos... küldj magadról egy képet., kíváncsi vagyok..
velem is hasonló volt.. volt egy srác, rám írt..nagyon nem bírtam, de nagyon sokat beszéltem vele..ma meg már nagyon szeretem! (barátilag)
lány vagyok.
Szerintem lehet!!
Azt gondolom hogy így először mivel gondolom nem olyan régóta ismeritek egymást, ezért ne nagyon nyomulj rá, ne menj bele még olyanokba hogy mi lenne ha össze jönnétek meg ilyenek..hagyd ki alakulni.
Mert amúgy létezik ilyen hogy a lány a belsődbe szeret bele, és így fogad el:)
Tapasztalatból mondom.
Ha rá tudod venni egy találkozóbba akkor mindenképp próbáld meg, szerintem ez lenne most a legfontosabb, hogy pozitív élményeket alakítson ki veled!:)
És hát Hajrá;) Mert mindenkinek van esélye..:)
Tanács: ne írd azt, hogy tudom hogy ronda vagyok.
Minek? Ha tudod tudod, ennyi. (De valószínűleg nem vagy annyira ronda, csak az önbizalmaddal van a baj.)
Mellesleg azt várod el, hogy a lány azt írja, hogy: "Nem vagy ronda, de nem is ismerlek, meg igazából most jó nekem így. De lehetünk barátok"-dumát?
NEM NEM NEM!
Nem jó, ha nincs önbizalmad, roppantul rossz dolog! És idegesítő, főleg egy fiútól. Legyenek egy férfinak érzelmei, nem azt mondom de ne legyen olyasvalaki aki negatív dolgokat hangoztat magáról. Akkor hogy akarod, hogy a lány egyenes háttal, büszkén sétáljon veled, kéz a kézben?
Nem a barátnő fogja neked meghozni az önbizalmat, sok lány fogja meghozni az önbizalmat, és a barátnőd.
Miért nem teszel azért, hogy legyen önbizalmad?
Járj el edzőterembe, mozogj. (Nem kell kigyúrt izompacsirtának lenni.) Vegyél pár új göncöt, ami illik a stílusodhoz, mégis divatos legalábbis azokban a körökben. Vágass új hajat, mit tudom én....adj a külsőkre, ha már a belső megvan. Ennyi...
Nem azt mondom, hogy "rondán" esélyed sincs. De amíg azt gondolod magadról, hogy te egy szerencsétlen mákvirág vagy addig semmi esélyed sincs!
Egyébként hajrá, és remélem összeszeded magad. :))
Pont ezért nem tud szexuálisan vonzódni szerencsétlen, mert esélyt nem adtok neki!
Ti magatokat elkönyveltétek egy visszataszító lénynek és elvárjátok, hogy más is ezt lássa, nem is adtok lehetőséget, hogy mást is meglásson, amihez vonzódhat.
Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!