Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről ti pasik?
Figyelt kérdés
Én egy lány vagyok és a pasival szeresük egymást.meg is hívott magához.és ő azt mondta hogy filmezni fogunk,de aztán vegül kibökte hogy az első randin sexet akar.bele megyek akkor mit gondol rólam a pasi?2013. márc. 26. 22:19
1/7 anonim válasza:
És azóta feltartod amíg választ nem kapsz itt? :D adj neki
2/7 anonim válasza:
Azt gondolja:EZAZ.
aztán már nem lesz második randi.
Figyelj ez csak sima szex lesz semmi több.Jól fontold meg
3/7 anonim válasza:
Nem gondol semmit de nem tervez veled hosszú távra! 24/f
Ui.Azt mondjuk nem értem ha az első randi lesz akkor hogy szerethetitek máris egymást!!!
4/7 anonim válasza:
Első randi se volt meg, de már szeretitek egymást... aha... Bár nem tűnsz nagy lángésznek, szóval meg is érdemled, ami rád vár.
5/7 anonim válasza:
Csak sze.x, aztán sírás-rívás... Gondolkodj már...
6/7 anonim válasza:
Azt,hogy ribanc vagy...
Mégis mi mást gondolna?Ha meg el is mész...
7/7 anonim válasza:
Figyelj, ha te is csak egy jót dugni akarsz, menj bele. De ha esetleg kapcsolatot szeretnél, ne lepődj meg, ha nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt te elképzeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!