Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Lehet fura, hogy van képem ehhez, de valamiért nem tudom már lejjebb adni a szintet vagy inkább már nem is akarom. Egyszer akartam járni egy ronda lánnyal, de ő csak barátkank akart, pedig előtte smároltunk meg pettingeltünk is már. Azóta valami törés lett bennem és lázadozok a ronda csajok ellen, pedig tudom, hogy ők az én szintem, hiszen ronda fiú vagyok, vagyis inkább átlagos, mert azért elég sok lánynak bejöttem már, de csak is olyan lányoknak, akik nekem nem jöttek be, vagyis számomra csúnyák vagy semlegesek voltak szexuálisan. Talán össz két szép láyn volt, aki adott jeleket, de én nem mertem lépni, viszont az is lehet, hogy nekik sem jöttem be csak tévedés volt. Valahogy most már én is számomra vonzó, szép barátnőt szeretnék, főleg, amikor meglátom, hogy mennyi csúnya fickónak van szép barátnője vagy épp mennyi csúnya lánynak van helyes fiúja. Ez is mindig elgondolkoztat, hogy mi van, ha hibát követek el, hogy szándékosan a csúnya lányokra hajtok és nem kezdeményezek csak ritkén szép lányoknál?2013. márc. 21. 15:16
1/1 anonim válasza:
Mondhatnék neked sablonos okosságokat, de az élet majd magától is megtanít mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!