Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről (főként lányok )?
Figyelt kérdés
Szóval egy hónapja ismerkedtem meg egy lánnyal. Nagyon sokat beszélünk és igen jók ezek a beszélgetések.. van csomó közös téma. Egyszer találkoztunk és akkor és tök jó volt minden. A találkozó után írtam neki hogy jól éreztem magam és remélem folytatjuk. Ő pozitívan reagált a dologra. Mikor beszélünk facebookon akkor elég gyakran ő ír rám és érdeklődik! Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek azért ír rám mert akar tőlem valamit vagy csak haverkodik.. Lányok ti ilyen helyzetben miért írtok a fiúra?
Köszi a válaszokat! F/18
2013. márc. 17. 09:48
1/10 anonim válasza:
egyértelmű h akar vlmit, ahogy te is..
2/10 anonim válasza:
Ezen a ponton még lehet baráti szándék is, és lehet egy komolyabb szándék is a barátkozás mögött. Te vagy a férfi, ha többet akarsz tőle, hívd el randira, és ott majd kiderül, hogy neki mik a szándékai.
3/10 anonim válasza:
Ennyire ne legyél kételkedő! Igen, AKAR. Mutasd ki tetszésedet erősebben, a lányok szeretik a határozott pasikat. De az sem árt, ha kicsit több önbizalommal állsz a témakörhöz.
4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi az eddigieket! Volt már randink egy és elég jó volt, jól éreztük magunkat! Jövő héten lesz a következő! Akkor ott próbálok többet mutatni! :)
2013. márc. 17. 09:57
5/10 anonim válasza:
Hát ha volt már, és utána is keres egyfolytában, akkor nem hiszem, hogy olyan nagy talány ez.:)
6/10 anonim válasza:
Ha nem volt se csók,se semmi,akkor csak haverkodik.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerinted ha első randin nem volt csók akkor már nem lehet semmi.. hát ez elég marhaság.. szerintem
2013. márc. 17. 10:17
8/10 anonim válasza:
Szimpatikus vagy neki, azért ír, ne legyél már ilyen pesszimista! :)
9/10 anonim válasza:
"hát ez elég marhaság.. szerintem"
Na ezért van nekem általában barátnőm,és ezért nincs neked.
10/10 anonim válasza:
Valószínűnek tartom, hogy igen. Biztos jófejnek tart, bejössz neki. De sztem, azért ne rohand még le, talizzatok minél többször, ha ő is szeretne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!