Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogyan néznek ki, milyen jellemvonásokkal rendelkeznek azok a lányok, akiknek bejönnek az alacsony, vékony fiúk?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 12:08
2/11 anonim válasza:
Az önbizalom hiányos lányoknak.
3/11 anonim válasza:
Ez kvára nem külső adottság kérdése. Ha az alacsony vékony fiú tetszik neki, lehet 120 kilós dömper is, nem a kinézete fogja befolyásolni, milyen az ízlése. Gratulálok.
4/11 anonim válasza:
A legbiztosabb jellemzője ezeknek a lányoknak, hogy egyáltalán nem is léteznek.
5/11 anonim válasza:
Ezek szerint én önbizalomhiányos vagyok vagy rettentő csúnya...vagy éppenséggel nem is létezem...jó tudni :)
Ha valaki megkérdezi mi az esetem,nyilván nem azt fogom mondani,hogy az alacsony és vékony fiúk...mert nem.
De ettől függetlenül most pont egy ilyen srácba vagyok szerelmes...ez egyáltalán nem kizáró ok.
6/11 anonim válasza:
Elsősorban a belső adottságok (a személyiség, az egyéniség) vonzóak egy fiúban a lányok számára akkor is, ha eleinte máshogy gondolja. Ha az a fiú férfias, kialakulhat a vonzalom.
Na de nyilván inkább a hasonló alkatúak körében. Inkább.
7/11 anonim válasza:
Egy közös vonás van bennük: nem léteznek.
8/11 anonim válasza:
az egyik kedves ismerősöm kb 165 cm,nem túl vastag,mégis túl van több,mint 100 csajon (igaz,az egyik legjobb dobos országszerte,meg olyan dumája van,hogy besz@rás).teljesen változó jellemvonásokkal bírtak az eddigi csajai.
9/11 anonim válasza:
Mások szerint aranyos vagyok, türelmes, kedves és odaadó, valamint házias, jó a humorom.
Külsőre pedig 175cm magas vagyok és 87 kg.
Nekem az alacsony vékony fiúk jönnek be.
10/11 anonim válasza:
Vakok és nagyotlátók intézetéből szalajtották őket, három szemük van és két foguk. Már egy ajtókilinccsel is jóban volnának, ha meg akarná őket dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!