Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor megmondtam hogy még soha sem volt barátom, se csók se semmi, nem akadt ki rajta. Ez jó? (24/N)
Figyelt kérdés
Tudom mások már 15 évesen túl vannak az első csókon, de nekem még nem volt barátom. Nem vagyok ronda, csak válogatós voltam, és elteltek az évek. És ma megcsókolt asrác akivel randizgatok. De nagyon ügyetlen voltam. Elmondtam hogy miért és azt mondta semmi baj. És azóta beszéltünk már, azt mondta őt ez nem zavarja. Akkor normálisan áll hozzám?2013. márc. 26. 19:33
2/6 anonim válasza:
Miért lenen ez baj?,??? Én ennek nagyon örülnék.
3/6 anonim válasza:
Ez tök jó lehet egy férfinak, aki bevezethet téged sok mindenbe :) plusz neked is nagyon jó lehet, mert van végre, aki megcsókolt. Hol itt a probléma? :)
4/6 anonim válasza:
Szerencsés vagy. Velem ez 23 évesen történt meg, és az illető beszólt, hogy nem elég, hogy kellett egy hónap, mire megcsókoltam egyáltalán, ráadásul nem is tudok csókolózni.
5/6 anonim válasza:
Csak találtál egy rendes fiút, így tovább :-)
6/6 anonim válasza:
Nincs itt semmi probléma, csak tessék gyakorolni és egyre jobban fog menni! nem hiszem, hogy nem szeretne gyakorolni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!