Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jó srác csinál valamit az édes, szexi, hízelgő, ha egy ronda, kövér vagy sovány lúzernek mondott az meg szinte perverz! De miért?
Nem a bunkózásra gondolok, hogy arra kinek hogy reagál egy lány.
Hanem enyhe szexuális töltetű vagy udvarlós, szeretgetős megjegyzés.
Vagy ha nem is járnak együtt, csak beszélgetés során.
Ha egy jól kinéző srác, jó külsővel, magabiztos, akire szeretik azt mondani, hogy "férfias" csinál, mond valamit akkor az hízelgő, a szép, csinos lányok élvezik, kedvesen mosolyognak rajta vagy ők is úgy reagálnak, hogy vevők rá.
Tetszik nekik.
Ha egy átlagos vagy inkább az alatti, akkor meg ugyanazokat a lányokat taszítja, ellenségesen reagálnak, de minimum elutasítón.
Vagy egyesen perverznek, undorítónak tartják, szinte megijednek tőle.
Pedig szó szerint ugyanaz mint amit a "jó pasi" mondott.
Ja és nem pénz kérdése. Ha még csak arról lenne szó, nem zavarna annyira, de konkrét eseteket tudok ahol nem az.
És nem kőbunkó kigyúrt állatokról meg ostoba r*bancokról van szó. Azt még csak megérteném úgy-ahogy, de nem!
Miért ilyenek a lányok, főleg a szép lányok? Bár még az átlagosak egy része is biztos ilyen.
Végre valaki visszatért a témához.
Ti meg fejezzétek már be ezt a hülye vitát!
41, 42,
a csajok azért "oltanak" le titeket mert kíváncsiak mit reagáltok, ha komolyan veszítek és kiestek miatta az önbizalmatokból akkor ott hagy a csaj.
# 45
Hát ez elég nagy mocsok dolog,már ne haragudj.Azért leoltani poénból,mert valaki ronda amiről nem tehet.Hát kinek képzelik ezek magukat,rohadjanak meg!Ennyi erővel akkor a rehabosokat is teszt jelleggel leolthatják,amiről nem is tehet pl,hogy nincsen meg az egyik lába.Persze,hogy k×rvára rosszul esik az is,ha valakit ezért baxtatnak v a rondasága miatt,amiről nem tehet!
Ha igénytelensége miatt ronda valaki,akkor aláírom,hogy igen,de ha valaki pl aránytalan fejjel v testtel született és azt bántani csak ezért?
Ez elég nagy kegyetlenség szerintem a részükről.persze az tény,hogy nem mindenki foglalkozik az ilyen véleményekkel annak ellenére,hogy tényleg ronda,de hát nem mindenki ilyen...
Az egyik szörnyszülött
# 47
Látom az értő olvasás az befigyel.Hol k×rváztam le akármelyik lányt is?
Várjál,kiemelem azt a mondatot,ahol ezt a szót leírom:
"Persze,hogy k×rvára rosszul esik az is,ha valakit ezért baxtatnak v a rondasága miatt,amiről nem tehet!"
Fusd át még 1× a mondatot és értelmezd.
És ilyenekkel van tele az ország és sokan megsértődnek az ilyen primitív embereken?
A másik meg az,hogy ha tényleg ezt mondtam volna,akkor is aki magára ismer,azt zavarja.
De még valami.Ez tényleg szemét dolog azért valakit lesérteni a rondasága miatt,amiről alapból nem tehet.A többit kifejtettem az előző kommentemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!