Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen nulláról hogyan működik a csajozás?
Figyelt kérdés
Tehát ha még sem az udvarlás, sem az ismerkedés, egyszerűen semmi terén nincs tapasztalatom. 19/F2013. márc. 24. 18:54
1/4 anonim válasza:
Légy kedves, udvarias. Legyen önbizalmad, és ne tervezd meg minden pillabatát, spontán a jó :DD
Bár nemtudom, lány vagyok :))
3/4 anonim válasza:
Ha az alapot veszem...
Gondolj arra,hogy ők is emberek,ugyan olyanok,mint te.
Lehet velük beszélgetni minden féléről,ha tetszik,dícsérheted azt,ami tetszik rajta/benne.
Őszinteség mindenek felett.Ha valami nem tetszik,azt se kell elrejteni.
És kb ennyi.Mert a többi vagy bejön valakinek,vagy nem.
Igazából a lényeg,hogy lát-e benned valamit a másik.És fordítva is,hogy te látsz-e valamit benne.
De nem árt,ha van humorod,egyéniséged,bátorságod.
4/4 anonim válasza:
saját tapasztalatomból írom : megismerkedsz egy lánnyal,elkezdtek beszélni,amikor már úgy érzed akkor találkozhatsz vele,tapasztalatom szerint az első találkozásnál még nem sokat fogtok beszélgetni inkább néztek egymásra:D én spec. gördeszkázom és az első találkozás mindig az volt hogy megkérdeztem a kiszemelt lánytól hogy "van kedved elkisérni deszkázni?" eljött láttuk egymást élőben,és beszélgettünk csak nem olyan sokat,szóval ha csend lett akkor inkább dobtam pár trükköt,ami tetszett neki,aztán elkezdtek gyakrabban találkozni,első érintés,ami nekem úgy volt hogy megkérdeztem hogy ki akarják-e próbálni a gördeszkát és amelyik igent mondott az ráállt és megkérdeztem hogy segítsek egyensúlyozni? és akkor segítettem nekik,aztán meg jött magától :) utána lehet jeleket adni hogy pl ha egymás mellett ültök rádöltöd a fejed a vállára,aztán ölelés,puszi,első csók után ha úgy érzed megfogod a kezét és utána már nem is kell megkérdezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!