Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek ennek?
Képzeljétek el, hogy évek óta rajongtok egy játék, egy film vagy esetleg valamilyen sportcsapat iránt. (esetemben egy gépes játékról van szó)
Egy lány, akivel régen beszéltetek utoljára, de akkor nap mint nap, és ti írtatok rá, érdeklődően, figyelmesen, csak valahogy megszakadt ez a kapcsolat, de fészen azért megvagytok egymásnak, van like, hozzászólás feltett dolgokhoz...festene nektek egy képet abból a dologból, aminek ti már 5 éve rajongói vagytok...örülnétek?
Már megvan a kép, de félek elküldeni neki, pedig szerintem jó lett, pedig ritkán vagyok elégedett rajzommal, és mások is mind ezt mondják. Nem akarom itt felfedni, de ne béna rajzot képzeljetek el. XD *nem ego-ból, csak hátha esetleg más megítélés alá esik két vonal meg egy igényesen kidolgozott kép, főleg akkor, ha nem is vagytok együtt*
Diablo3. :)
Ja tényleg...kor amúgy én 17 ő 18. xD ha számít vmit~
18 éves de még soha nem használt ki senkit, szóval ettől nem kell tartani. :D Igaz, senkije nem is volt még, meg nekem se. XD Nem bunkó, hanem nagyon aranyos. :3
Köszi neked is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!