Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok ha az utcán egy idegen lány rátok köszönne csak úgy?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 19:47
11/16 anonim válasza:
Nem hallanám,mert zenét szoktam hallgatni.
12/16 anonim válasza:
kérdés hogy hallanám-e, és ha hallanám is, akkor is kérdés hogy észre venném-e hogy nekem köszöntek. de mivel full idegen valaki köszön rám, ennek kevés ha esélye van. ha mégis, néznék egyet, majd vissza köszönnék. ha egyre többször fordulna elő hát mindig visszaköszönnék.
13/16 anonim válasza:
HA Jó csaj köszönnék, és még beszélnék is vele, hátha..... Ha nem jó, Köszönne a halál! :D
14/16 anonim válasza:
visszaköszönnék, aztán ha jó a csaj, meg is dugnám ott helyben! :)
15/16 anonim válasza:
Semmit, visszaköszönnék és élném tovább az életem mint azelőtt.
16/16 anonim válasza:
Hát én egy kis faluban lakok ahol mindenki köszön mindenkinek szóval nem lenne furcsa.
Lehet hogy a lánynak ismerős voltál valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!