Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova tovább? (kicsit hosszú)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tovább? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek!:)

kicsit zavarodott vagyok nem szoktam erről beszélni de a segtíségetek/tanácsotok kellene!

Kezdjük ott, hogy megtetszett a gimiben egy lány. már az első héten szemeztünk 1-2x, köszöntünk is egymásnak. múlt héten pedig elhívtam sétálni, de azt mondta siet haza, és várja a barátnője nem akarja ott hagyni anélkül, hogy szólt. viszont megengedte, hogy elkísérjem (bár kicsit megingott az önbizalmam) de sajnos csak egy kérdezz felelek lett belőle, bár nem kifejezetten kitérő válaszokat adott szívesen részletezte a dolgokat...

szóval elbizonytalanodtam. barátaimmal csak arra jutottunk, hogy fáradt lehetett mert sok órája volt, és mivel nem helybéli korábban is kell bejönnie. meg azzal biztattak lány ismerőseim (is), ha nekik pl. nem tetszik egy fiú ők elküldenék egyből a ***-ba, és ő semmi erre utaló jelet nem tett eddig. kicsit hosszú lehetett de nem akartam homályos foltokat bennehagyni:P

tizenötef

ui: lehet kicsit (akaratlanul is) "lerohantam"?

2009. szept. 17. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem ezzel semmi baj nincs :) udvarolj csak.. legyél kedves.. bókolj néha (ne állandóan, és ne üres dolgokat mondj, tehát valós legyen).. és így tovább, szurkolok :)
2009. szept. 17. 16:22
 2/6 A kérdező kommentje:

bocsi, kihagytam 2 dolgot!...

azt, hogy mikor beszéltünk semmi szemkontaktus nem volt, sokszor ránéztem, de ő csak bámult előre:S

ja és ma köszöntem neki, vissza se köszönt pedig direkt a legjobb alkalmat kerestem:/ (értsd: nincsenek mások a közelben)

2009. szept. 17. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak, a lány ismerőseidnek lehet igazuk, ők ismétlem ők elküldenék a fiút a pibe, van aki kedvesen küldené el a fiút a pibe(értsd : bocsika van barátom puszcsi) és van a harmadik fajta, aki nem küldi el a fiút sehova, viszont nem is tetszik neki/nem jön be ... szoval érted nem mondja a szemedbe hogy kopj le, pláne ha egész úton bámult előre... Bocs de ez van, mondjuk adok kicsi esélyt annak, hogy csak fáradt volt, de ha én lány lennék tuti megerőltetném magam, ha bejössz.

20F

2009. szept. 17. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
nem sok esélyt adnék ennek a dolognak. irományodból kiderül, hogy le se szar téged. bocs
2009. szept. 17. 16:41
 5/6 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm az őszinte hsz-eket!

nem hittem volna, hogy másodjára is (nem ugyanaz az a lány) ugyan ez megtörténik velem...

2009. szept. 17. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:

azért nem kell rögtön elkeseredni.Sztem azért van nála esélyed.Ha nekem nem tetszik egy fiu,de én neki igen, nem külldöm el a francba,hanem elmagyarázom h nem jön be de attól még lehetünk barátok.

Azért hadd mondjam el,hopgy a legjobb baártom(F)is először szerelmes volt belém,nekem nem teccet.de tök aree volt és szerettem vele dumálni,ugyhogy haverok lettünk és ma ő a legjobb barátom,a tüzbe mennék érte.!!!

2009. szept. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!