Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes srácok miért nem akarnak tartós kapcsolatot?
Akiket eddig ismertem (16-19 év körüliek),mindegyik csak játszadozni akart,semmi komoly kapcsolat,vagy olyan,ami egyáltalán szerelemről szól. Rendben nem mindegyik ilyen,és nem kéne általánosítani,de nem találkoztam még olyannal,aki hosszabb kapcsolatot akarna pár hónapnál. Sajnos aki tetszene,az ilyen,aki meg komolyan gondolja,az meg nekem nem tetszik,egyszerűen nem vonz,akkor meg nincs értelme a kapcsolatnak.Most is megismertem egy ilyen srácot,minden rendben van vele,de tényleg,erre azt mondta,hogy neki nem megy az,hogy legyen annyira hűséges,hogy csak egyvalakivel hosszabb ideig járjon,mert kell neki az a szabadság,és nem tudott eddig senkibe úgy belezúgni,ezért mindig más lányt akar. Rendben,hogy tisztában vannak azzal,hogy jól néznek ki,és akár minden nap mással lehetnek,de tényleg mindenkivel kell kavarni? Bocsi a buta kérdésért,de már tényleg nem értem ezt.:S
16L
Hát ez van:D
Mint ahogy írtad,nem mindegyik ilyen.Tehát egyszer majd biztos találsz egy megfelelő srácot.
ebben a korban kár is lenen másról beszélni, a srácnak igaza van, " hogy csak egy valakivel járjon ", mert ez az , messze van a kapcsolattól, ahhoz sok minden kell, arról nem beszélve ezek úgy sem tartanak ki, mert még eztán változtok, lényeg ne a divat után menjél,
a felnőttek sem akarnak, miért gondolod egy gyerek akarna
1! igaza van, a helyes relatív, mert Neked valaki az, a másiknak nem N
a csajoknak az a baja hogy ami marha vonzó az csak megdugni akarja hiszem van 1000 csaj akit a farkára tűzhet szal miért is ne így éljen?
de aki akarja őket azok meg nem olyan sikeresek, nem olyan vonzóak, az már nem kéne mi? :D csak a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!