Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha át fog jönni hozzám DVD-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha át fog jönni hozzám DVD-t nézni, be fog próbálkozni?

Figyelt kérdés
Még csak 1szer csókolóztunk, szóval nem történt még semmi durvább dolog. Holnap délután átjön megnézni egy filmet. Mire számíthatok? Be fog próbálkozni? Eddig nagyon úriember volt velem. Mondjuk szex biztos nem lesz.
2013. márc. 21. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én biztos h a szexre mennék de ez szmélytől függ kérdezd meg gy közös ismerősötöket h szerinte bepróbálkozna e . Ő majd megmondja a tutit mert lehet h neked csak ezt az oldalát mutatta meg . am hány éves v?
2013. márc. 21. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? És a barátod?
2013. márc. 21. 16:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok ő meg 23.
2013. márc. 21. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor Ne felejtsétek el Kovit is meghívni! :)
2013. márc. 21. 16:33
 15/16 anonim válasza:
Hát 20éves vagy ez szép,h szüz vagy ismerek olyat aki 12-13éves korában vesztette el,ne tarts semmitől lehet h itt az ideje h elveszitsd,a csoknál fejebb kell néha lépni.De szerintem nemfog annnyira nyomulni,és ha nem akarod akkor nem fogja erőltetni:)
2013. ápr. 9. 11:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Még a csókot sem erőltette :D nem történt semmi.
2013. ápr. 9. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!