Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt az interneten?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon megtetszett egy közösségi oldalon és nem tudom hogy szólítsam meg. Még soha nem beszéltem vele, nem láttam, csak a képeit láttam és ott nagyon megtetszett. Odáig eljutottam hogy ráírok hogy: Szia, nagyon sokat nézegettem a képeid és nagyon megtetszettél, lenne kedved ismerkedni. Belegondoltam abba is hogy azt mondja hogy oké, de nem tudom utána mit írjak neki. Mert ugye rögtön nem szeretném elhívni randizni. Még nem nagyon volt barátnőm, ezért nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon fontos lenne, úgyhogy légyszíves csak olyan írjon aki tényleg segíteni szeretne és nem beszólogatni, offolni.

2013. márc. 20. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugy hogy "Szia neharagudj tudsz adni tuzet?"
2013. ápr. 2. 00:40
 12/12 Heródes02 válasza:

De azt észre vette-e valaki, hogy itt mindenki arról pofázik, hogy a nők/lányok azt szeretik ha figyelsz rájuk, beszélgetsz velük...bla..bla..bla. De bezzeg azt senki sem mondja meg szegény csávónak, hogy MIRŐL beszélgessen az adott leánnyal... Sajnos ezt én sem fogom megmondani mert tapasztalat hiányban szenvedek az internetes ismerkedés terén :D

14/F

2014. okt. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!