Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit tennétek, ha egy fiú elsírná magát előttetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nem kell egy lánynak sem, mert állítása szerint csúnya és elsírta magát hirtelen, közben elmesélte, hogy azért sír, mert egy lánynak sem kell, akárkinél is próbálkozott eddig, legyen csúnya, átlagos vagy szép lány, mindenki lekoptatta meg pár lány ki is gúnyolta rondának, nyominak nevezte meg ki is röhögték páran már és csak csalódott a lányokban eddig és, hogy gyakran sír amikor egyedül van esténként a szobájában is.
2013. márc. 20. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ezalapján teljesen logikus, hogy sír. A magány már csak ilyen sajnos. :(

22l

2013. márc. 20. 21:57
 2/12 anonim ***** válasza:
szar érzés lenne.
2013. márc. 20. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Gondolta, hátha megsajnálod és összejössz vele. Ha nem teszed, téged is utálni fog, nyugi.

Amúgy sírni könnyebb, mint változni.

2013. márc. 20. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is magányos vagyok, mégsem terhelek ezzel mást ilyen szinten.

(3.)

2013. márc. 20. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:

valahonnan önbizalom kéne, de sajnálom szegényt

valami sport kéne, az elterelné a gondolatát, még önbizalmat is szedne fel N

6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is meg lehet érteni. A fiúknak is vannak érzéseik, én jobban becsülöm azt, aki ki tudja ezt nyilvánítani. Nem akarok álszent lenni, ha nem jönne be, talán én is visszautasítanám, de kiröhögni, kicsúfolni, nyominak nevezni hatalmas primitívség.
 7/12 anonim ***** válasza:
ja, és 19/L
2013. márc. 20. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Bár ott helyben talán zavarba jönnék, ah sírna.
2013. márc. 20. 22:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Adnék neki zsepit.
2013. márc. 20. 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Megvigasztalnám és elmondanám neki hogy ne szomorkodjon mert fog egy olyan lányt találni aki úgy fogja szeretni ahogy van..
2013. márc. 20. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!