Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek 20-25 éves pasikkal?
21 éves vagyok, és egyszerűen nem tudom hol leehtne ismerkedni. bulizni nem tdok gyakran járni csak 2-3 hetente, ahova megyek nyári diákmunára, ott tavaly is csak lányok voltak, suli most ugye nincs, de egyetemen is olyan szakra járok, ahol szinte csak lány van :(
Tippek?
Asszem, én pont beleesek az intervallumba. Wehhe.
ihv
Heló! A problémád nem ritka eset, és azt kell mondjam elég sokan vannak így, köztük én is csak fiú. Sőt ismerőseim közül is többen hasonló cipőben járnak.:( Ismerkedni buliban nem lehet, legalábbis szerintem. A legegyszerűbb színtér maga az élet sztem, de egyetem mellett ez a tér beszűkül, kivéve ha megtalálod a középutat az élet és a "könyv feletti gubbasztás" között. Szóval azt javaslom, hogy ahol csak lehet ismerkedj járj társaságba ha van szabadidőd. Legyen sport, klubb, táncóra, nyelvtanulás, kirándulás, nyaralás, közösség szakkör, amikor a közértbe vásárolsz, vagy utazol vonaton, buszon, vagy éppen sorfalat állsz a pénztárban és így tovább sorolhatnám. + Az egyetem sem elhanyagolható.:)(tapasztalat)Neten vagy egyéb ilyen helyen próbálkozz utoljára.Lásd meg a lehetőségeket és adj esélyt a véletlenekre. Sok sikert!
22 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!