Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedjek 15-16 éves lányokkal?
ha látsz egy szép lányt, akin úgy látod, hogy tetszel neki, akkor például köszönsz neki és bemutatkozol(akkor valószínűleg ő is), aztán el lehet kezdeni bármiről beszélgetni.persze nem nyomulósan.aztán, ha ebből tetszik a lány akkor elhívhatod valahova egy randira vagy valahová.
15/L
Beszélgess velük ugyanúgy mintha egy fiúval beszélgetnél, csak ne az autókról :)
Annyi különbséggel, hogy néha megdicsérheted, pl hogy szép a hajad, szép a ruhád, jó ez a cipő, csinos vagy, ilyesmik. A már egy jó pont ha dícséred őket :)
hátfigyelj a diszkó nálam is tabu, mert nem jön be az ilyen zene, se a társaság. szóval én inkább tereken, utcákon lógok, vagy barátnőkkel kávézunk néha, de igazából tök mind1 hogy hol csak együtt legyünk. szóval helyeket nem tudok mondani, de az nem rossz ha ül egy csapat fiú meg egy csapat lány és a fiúk betársulnak:)
L/16
A kenyeres sztori az nagyon állat volt xD, ilyen jót se röhögtem rég :D
Nah, a lényeg hogy kialakítsd a saját stílusodat, ehhez nem árt gyűjtögetni illetve próbálkozni. A diszkó arra jó hogy felszedj egy csajt és 1 éjszakát kihúzol max belőle, Ha te komoly kapcsolatot akarsz (ennyi idősen én még nem kötelezném el magat, de te tudod) akkor kezdj el ismerkedni, ehhez a netes ismerkedés nagyon jó alapot ad (nem kell leszólni..) társkeresőből kiválogatsz pár csajt és dumálsz velük msn-en, ez megadja a kezdő löketet hogy elérhető csajokkal is tudj beszélgetésbe elegyedni. Remélem segítettem, a kritikát nyugodtan írhatjátok..
Én is az élelmiszerboltot, vegyeskereskedést, hentesboltot, gyógyszertárt tudom javasolni.
Ilonka néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!