Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt álmodta egyik Fiú ismerősö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt álmodta egyik Fiú ismerősöm hogy megcsókolom. Lehet hogy erre is vágyik?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk és jól el is szoktunk lenni. Minap azonban meglepődtem, mikor el mesélte hogy egyik éjjel azt álmodta hogy megcsókolom és megbeszéltünk utána egy randit! én erre azt se tudtam mit mondjak. és azt is gondoltam először hogy nincs jelentősége, biztos csak a tudatalattija, stb, az ember nem tehet róla mit álmodik! De nem lehet hogy mégis van valami oka ha valaki bent van az álmunkban? Mert mintha azt mondta volna még hogy már másodszor álmodik velem. és lehet hogy azért mondta el is ezt az egészet, mert valójában erre vágyik, ennek lehet jelentősége?
2013. márc. 19. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

szerintem igen.

én egyszer azt álmodtam hogy földönkívüliek megtámadták a Földet. Pontosabban, a szomszéd város átalakult tengerré, és oda csaptak le, én pedig mentem írtani őket.

Megéri megmenteni a Földet, hisz annyi szép lány van még akiket nem ismerek. :D

2013. márc. 19. 15:34
 2/9 Mr. S ***** válasza:
A fiú-lány barátság sztem nagyon ritka, előbb vagy utóbb az egyik többet érez majd a másik iránt. Az, h ezt álmodta nem feltétlen jelent többet egy egyszerű álomnál. DE az, h elmonda...én csak akkor mondanék el ilyesmit, ha valóban ezt szeretném. Ezzel tulajdon képen burkoltan közlöd a másikkal, h tetszik neked
2013. márc. 19. 15:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam már olyat, hogy az egyik fiú ismerősöm megcsókolt. Azelőtt meg sem fordult a fejemeben, de az álom után már vágytam rá egy ideig :)
2013. márc. 19. 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
én meg elmondtam a fiú barátomnak, hogy álmunkban szexeltünk :D 20l mi van akkor? :D
2013. márc. 19. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva, álmodtam már lány ismerősömmel erotikusan, de ha az életben nem vágytam rá nem mondtam el neki. Viszont ha olyannal, akivel szerettem is volna annak elmondtam, igaz én sem úgy, hogy amúgy is szeretném. Szóval szerintem nem kizárt, hogy akarja.
2013. márc. 19. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Én tudom magamról, hogy arról álmodok amire sokat gondolok, amit szeretnék vagy foglalkoztat. Akár tudat alatt is... szóval lehet hogy szeretné :D
2013. márc. 21. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy álom nem ok nélkül jelenik meg. Ha negatívan érinti, nem csókol meg álmában és pláne nem számol be róla, mert kínos lenne neki. Tehát egyértelmű, hogy valamit jelent számára. Nem biztos, hogy erre szokott mindig gondolni, de álmában olyan is előjöhet, ami rejtve van. Valószínűleg az álom még hatott rá, és kíváncsi volt a reakciódra, hogy miként viszonyulsz a dologhoz. Neked egyébként bejön a srác?
2013. aug. 20. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezzel jelezni akart, ha nem akarna semmit, akkor el sem mondja, vagy nem is álmodta, csak azt hazudta, hogy jelezzen! Vagy....tényleg álmodta és elmondta, mert vicces! Amúgy múltkor én is Ufóval álmodtam, hogy kijött a tv-ből és el akarta pustítani a földet de én megmentettem :D
2013. aug. 20. 21:30
 9/9 anonim válasza:
szerintem nem is biztos, hogy ténleg ezt álmodta, lehet csak azért mondta, hogy igazából megtörténjen. De ebben én is hiszek, hogy az álom néha az amire vágyunk. :)
2013. szept. 3. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!