Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnöm sose fogja meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm sose fogja meg a kezem sosa csókol meg mikor találkozunk. De ha én megcsókolom akkor halálra csókol. És látom, hogy szereti de akkor ö miért nem kezdi soha?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert félénk.:) Azt várja hogy te kezdeményezz!
2012. nov. 25. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Néhány lány elvárja,hogy MINDENT a pasi tegyen meg a kapcsolatért.Talán ő is ilyen.Ha szeret,majd változtik.
2012. nov. 25. 18:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet. De fel se hív sose sms t se ír sosa facen látja, hogy fentvagyok unatkozik de akkor se ír rám. Attol félek, hogy csak kényszerböl jár velem. :S
2012. nov. 25. 18:15
 4/10 anonim válasza:
Volt bnőmmel is ez volt. Megbeszéltük hogy kezdeményez de b**ott kezdeményezni. Egy idő után meg nem is találkoztunk csak beszélgettünk h milyen jó lenne kettesbe lenni de sose mentünk ki mindig dolga volt valamelyikünknek. meguntam szakítottam vele mert már szó szerint le se *rt. beszéld meg vele :) jobban jársz Ne kövesd a példámat (bár nem bántam mert már addigra kiszerettem belőle) Sok sikert!
2012. nov. 25. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele erről...
2012. nov. 25. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
gondolom azt hiszi hogy biztos nem örülnél neki,vagy nem azért nem mer megcsokolni mert nem tud időziteni,fél hogy most biztos nem akarod stb
2012. nov. 25. 18:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon örülnék neki.
2012. nov. 25. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
velem is hasonló volt a sztori mint a 4-es kommentelôvel. egyre jobban idegesített a csaj végül dobtam. rendesen "megkönnyebbültem" amikor vége lett. kérdezô, mindenképp beszélj a barátnôddel, mert egy ilyen dolog megmérgezi a kapcsolatotokat!
2012. nov. 25. 20:44
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor mond meg neki,nehogy az legyen hogy meg se mondod neki és ugy szakitasz,adj neki egy esélyt arra hogy is közeledjen feléd ha megmondod neki és akkor se csinál semmit akkor szakits vele
2012. nov. 26. 14:22
 10/10 anonim válasza:
FÉL!!!! én is féltem sokáig kezdeményezni de utána leültünk és megbeszéltük <3 éés minden jó lett am lány vok
2012. dec. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!