Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtudok túllénpi a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudok túllénpi a volt barátnőmön, valami ötlet?

Figyelt kérdés

3 éve ért véget egy elég komoly kapcsolatom,ami közel 3 évig tartott, kimerem jelenteni,hogy ő volt "A" , de megcsalt,megunt stb szóval végetért,elég sokáig szenvedtem miatta,de egy éve kb kb letudtam zárni magamban,olyan szintre,hogy megint nekiálltam találkozgatni más csajokkal,és voltak is pár hetes kapcsolataim,igazából kutyaharapást szőrével megoldást választottam,de most 4 hónapja van komoly barátnőm,akivel azért vannak nézeteltérseink,de szeretjük egymást és biztos vagyok benne,hogy hosszútávon is működne,közös nyaralást tervezzük stb ...

De ma reggel arra keltem,hogy facebookon belájkolta a profilképemet a volt barátnőm,aki közel 3 évig megvolt és akkorát dobbant a szívem,mint mikor még jártunk és bármikor megláttam ... egyszerűen nemhiszem el,hogy nem bírom ezt véglegesen lezárni magamban,nem is hagyja,hogy lezárjam magamba,haverom mesélte,hogy érdeklődött utánnam stb,nemtudom vagyok e elég erős ahohoz,hogyha lehetőségem lenne nem e lépnék félre vele,csak vele,mert tudom,hogy szeretem a mostani barátnőmet annyira,hogy idegen csajjal soha nem csalnám meg,de azt a 3 évet nemtudom leírni itt úgy,hogy átadja azt amit ténylegesen átéltem miatta ...

23/F

2013. márc. 19. 11:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyanezt éltem át... 3 évig voltunk együtt.. és lett egy barátom a szakításunk után fél évvel. akit szerettem is de nem úgy persze éreztem magamba,hogy még nem zártam le a 3 évet és bármelyik pillanatban visszamennék miközben megcsalt... Aztán felkeresett írt nekem,hogy vagyok stb... Válaszoltam gondoltam ebbe nincs semmi nem lesznek újjra érzések... Tévedtem.. annyira másnak mutatta magát ,olyannak aki megváltozott a jó oldalát ,hogy újjra összejöttünk és kidobtam az akkori barátom.. aztán jól pofára estem mert pár hét múlva kiderült,hogy ugyan olyan mint volt semmit nem komolyodott stb... végül én szakítottam és ugyanazt élem át mint az elején.
2013. márc. 22. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!