Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudok túllénpi a volt barátnőmön, valami ötlet?
3 éve ért véget egy elég komoly kapcsolatom,ami közel 3 évig tartott, kimerem jelenteni,hogy ő volt "A" , de megcsalt,megunt stb szóval végetért,elég sokáig szenvedtem miatta,de egy éve kb kb letudtam zárni magamban,olyan szintre,hogy megint nekiálltam találkozgatni más csajokkal,és voltak is pár hetes kapcsolataim,igazából kutyaharapást szőrével megoldást választottam,de most 4 hónapja van komoly barátnőm,akivel azért vannak nézeteltérseink,de szeretjük egymást és biztos vagyok benne,hogy hosszútávon is működne,közös nyaralást tervezzük stb ...
De ma reggel arra keltem,hogy facebookon belájkolta a profilképemet a volt barátnőm,aki közel 3 évig megvolt és akkorát dobbant a szívem,mint mikor még jártunk és bármikor megláttam ... egyszerűen nemhiszem el,hogy nem bírom ezt véglegesen lezárni magamban,nem is hagyja,hogy lezárjam magamba,haverom mesélte,hogy érdeklődött utánnam stb,nemtudom vagyok e elég erős ahohoz,hogyha lehetőségem lenne nem e lépnék félre vele,csak vele,mert tudom,hogy szeretem a mostani barátnőmet annyira,hogy idegen csajjal soha nem csalnám meg,de azt a 3 évet nemtudom leírni itt úgy,hogy átadja azt amit ténylegesen átéltem miatta ...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!