Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, valahányszor lekoptat egy lány, hogy valami pótolhatatlant vesztettem?
Figyelt kérdés
Minden alkalommal, mikor egy csajjal nem jön össze a dolog, úgy érzem, sosem találok még egy hozzá foghatót. De mindegyiknél ezt érzem, ami ugye elég logikátlan.. Viszont emiatt nagyon fájnak a sikertelen próbálkozások (itt azért nyilván nem arra kell gondolni, hogy 5 perce beszélgetünk egy buliban).2013. márc. 18. 23:43
2/4 anonim válasza:
Mert gondolom odavagy a lányért.:) Én fiúknál éreztem néga ezt,hogy meglátom,és tegyük fel,pont az ideálom,és mindig azt hiszem,hogy ha most "elengedem",többet az életben nem lesz ilyen lehetőség. Ez nyilván nem igaz(azt hiszem),de eléggé sokat parázom néha ilyenen.:D Amúgy minél jobban félsz ettől,annál kisebb az esély normális kapcsolatra,mert sokan kihasználják,ha érzik,hogy ennyire vonz a másik..:S
16/L
4/4 anonim válasza:
Te legalább meg mered szólítani Őket. Sokan már itt elakadnak. Te már egy szintel felettük állsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!