Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig mondja hogy "Nagyon hiányzol" de akkor miért nem ír, hív fel engem?
9#
persze ha te várnál választ a kérdésedre de napok elteltével sem érkezne akkor te is másképp gondolnád(erről ennyit)
Kedves Aeron 21!
Két hete várok a párom üzenetére én is, úgyhogy tudom miről beszélek. Ő nyilván úgy gondolja nekem kellene keresnem őt. Mindenki a másikra mutogat, közbe meg siránkozik hogy nem jön össze egy normális kapcsolat. Hát igy nem csoda.. Az a k**** büszkeség!!
Nem ismersz, ne beszélj hülyeségeket! A legjobb amit ilyenkor az ember tehet az az, hogy megőrzi a nyugalmát,. kombinál össze vissza, nem képzel a dolgok mögé mindenféle baromságot hanem rákérdez, hogy mi is a helyzet pontosan.
Annak, hogy nem keres ezer oka lehet de nem itt kéne találgatni hanem mondjuk ráírni, vagy felhivni hogy megbántottalak valamivel? Ha nem ér ennyit a dolog akkor meg nincs miről beszélni. A legrosszabb ölbe tett kézzel ülni és várni később majd azt fogod sajnálni, hogy nem cselekedtél amikor volt rá lehetőséget meg sem kérdezted csak elhitettél magaddal valamit ami lehet nem is úgy volt de mivel nem beszéltétek meg soha nem derült ki. A döntés a te kezedben van. Vársz a semmire, vagy megkeres és rendbehozod a dolgokat?? A férfi az akinek ilyenkor a lányért tennie kell, szerintem erről a csajszi is így vélekedik. Én kimutattam az érzelmeimet, innentől "Ha nem keres, nem voltam fontos neki"
igazat adok neked mindenben kivéve azt amit leírtál:D
de am viccet félretéve egy véleményen vagyunk több dologban is...de a te kapcsolatodat nem hiszem h az övékéhez kellene hasonlítani hiszen ez még csak kezdeti stádiumban van.Majd idővel ők is rájönnek h nem így működik egy kapcsolat, mert lesz h a szavak is kevésnek bizonyulnak a későbbiekben. A lényeg amit már eddig is leírtam h mind a két félnek ugyanannyira kell akarnia a kapcsolatot, nem egymásra várni h "ameddig te nem írsz addig én sem"--->ez már tinik között is gyerekes
Na jó de én vagyok a lány, ő írta az "álmodj velem" stb dolgokat.
Erre nekem kellett volna reagálnom még valamit?
Miért gondoltad? :D
Akkor ezek szerint már most túlzásba vittem hogy én írok neki előbb. :( Na most tuti nem fogok.
Hát akkor hasonló helyzetben vagy mint én mert nálunk is én vagyok a lány ő mondta, hogy bármikor szivesen találkozik velem de két hete semmi. Nekem kéne elhivnom valahova?? Múltkor is elrohant...
Ha lány vagy az úgy más.. :( Ebben az esetben szerintem nem tettél rosszat, hogy nem írtál rá. És fogalmam sincs miért nem reagál. De szerintem ettől függetlenül nem ártana ráírnod, megkérdezni mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!