Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek ha a barátnőtök azt mondja hogy hiányzol?
Igen, az rengeteg, eszméletlen sok, ha 2x mondtad neki egy héten.
Nem mindegy hányszor mondod neki? De.
Tényleg hiányzik vagy csak mondogatod? Na ez a nem mindegy.
Ha tényleg hiányzik, akkor elmondhatod kismilliószor is egy héten, max. megunja.
"Szeretlek" szót is elmondják néhányan egymásnak kismilliószor egy héten.
Ezeket miért kellene korlátozni, de most úgy őszintén? Nem értem.
Én szeretem hallani, hogy hiányzom, de azt szeretem a legjobban, mikor nem kell hogy hiányozzak, mert együtt vagyunk.
Akárhányszor elmondhatod, nem fog elveszni a varázsa a szónak, ha meg elveszik, néhány hétig nem mondod, és újra nagy lesz az értéke ezeknek a szavaknak.
Ha mindenben beszélgetés végén, meg mindig mondja hogy "hiányzol" meg hogy "szeretlek", annak nem tudok örülni, előbb-utóbb az agyamra megy. Régi barátnőm ilyen volt többek között ezért hagytam ott. Szerencsére a mostani barátnőm nem ilyen. Azt hogy "hiányzol" azt 4-5 nap nem találkozás után mondja egyszer-kétszer. "Szeretlek" meg attól függ van hogy egy hétig se mondja ki, de ettől függetlenül tudom hogy szeret.
21F
igaz nem kell dobálózni a szavakkal, de rossz ha valaki sose mondja ki, vagy nem viszonozza
akkor okkal kételkedhet valaki, vagy értheti félre a dolgokat
aki szerelmes, az ki tudjam utatni az érzéseit
max nem akarja mer fél
amúgy ha szeret valaki, akkor sose lesz sok neki ha mondod lányl étedre szeretlek, akinek sok az nem szeret téged, max azért lehet neki fura, mert fél hogy nem őszintén mondod, azaz takargatni akarsz valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!