Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindig mondja hogy "Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig mondja hogy "Nagyon hiányzol" de akkor miért nem ír, hív fel engem?

Figyelt kérdés
Nekem ő nagyon hiányzik, de az utóbbi 2 alkalommal én kezdtem nála beszélgetést, és akkor jön ki belőle hogy "Nagyon hiányzol nekem" szóval most én várnám hogy ő kezdjen valami beszélgetést. De nem teszi :( Szombaton beszéltünk utoljára.
2013. márc. 18. 06:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ez így kevés. Milyen viszonyban vagytok? milyen beszélgetés, hol stb...
2013. márc. 18. 06:43
 2/25 A kérdező kommentje:

5 randink volt eddig, de sokat szoktunk chatelni, mert csak heti 1-2 alkalommal találkozunk. Régóta bejövök neki, mindig bókol nekem, és csókkal szoktunk köszönni egymásnak az utolsó 2 randi óta :D

Szóval valami alakul, de még nem járunk.

2013. márc. 18. 06:46
 3/25 anonim ***** válasza:

ismerős helyzet

van egy lány aki szintén hasonlóan érzelmi csődtömeg volt

folyton szavakkal próbálta hangsúlyozni azt amit tettekkel

sosem tett meg

folyton én mentem utána mint egy papucs, majd amikor kezdtem elhanyagolni hirtelen hiányozni kezdtem neki.

ezzel nem általánosítani akarok, csak szeretném ha tudnád h egy kapcsolatban mind a két félnek ki kell mutatni a másik felé, illetve maga a kapcsolat iránti törődést,érdeklődést.

2013. márc. 18. 06:46
 4/25 A kérdező kommentje:
Én szívem szerint legalább egy sms-t írnék neki, mert nagyon hiányzik az hogy "beszéljek" vele, de nem teszem ezt most már meg, keressen ő. CSak rossz :( De megpróbálom lefoglalni a gondolataimat, aztán hátha jelentkezik. Csak ki tudja hány nap múlva :(
2013. márc. 18. 06:49
 5/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már nem jól kezdődik.

Valami gond lehet körülötte és a helyedbe én igyekeznék kideríteni, hogy miért viselkedik nem természetes módon.

2013. márc. 18. 07:38
 6/25 anonim ***** válasza:

Mi csütörtökön beszéltünk én azért nem hivom mert,

- azt várom, hogy ő hívjon

- nem akarok állandóan a nyakán lógni "zaklatni"

- az idő és távolság erejét hagyom hatni, jobban hiányozzak

- nem ér rá, elutazott, nincs pénz a telóján stb..

nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Tudod van az a könyv "Hogyan szerezzük vissza az exünket" 3 hét szünetet javasol TELJES HIRZÁRLAT

2013. márc. 18. 08:01
 7/25 A kérdező kommentje:

Ez volt az utolsó sms-e szombaton miután hazakísért, de mindent nem írtam be:

Ő:

.... nagyon hiányzol Drágám :$ álmodj szépeket, akár velem is :) és aludj jól, puszi :*

Én:

.... álmodjak veled? :) Meglátom még, esetleg ha te is :) puszi neked is és jó éjt :*

Ő:

.... Én már hónapok óta veled álmodom, nap közben is hiányzol, de este is sokat gondolok rád :$ jó éjt Drágám és találkozzunk álmunkban :$ puszi Drágám :*

De én erre már nem írtam vissza semmit. És azóta csend van.

2013. márc. 18. 08:41
 8/25 anonim ***** válasza:

nah így már érthető

nem gondolod h megsértetted?

választ várt vagy legalábbis valamilyen reakciót az üzenetére de nem kapott

ezek után és sem keresnélek:S

2013. márc. 18. 08:56
 9/25 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nevetséges ha ezért megharagszik akkor nagyok kis buta éretlen fruska, én hagynám is az ilyet! Nehogymár attól függjön a viszonyotok, hogy visszairsz vagy nem irsz vissza. Ha ennyire kicsinyes és gyerekes hagyd a fenébe!!

Én sem szoktam válaszolni egyik smsre se amit a párom irt (mert mondjuk nem volt pénz a telómon) mégse jutott eszébe, hogy akkor én most kevésbé szeretem vagy haragszom rá.

Ilyen hülye tévképzetet még nem láttam de kérdezz rá mert lehet nem is ez a baja, de legalább nem kezdett el ezen hisztizni. Rá kell venni h mondja el a problémáit mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha akar valamit beszéljen! Helyretenném a helyedbe, szórakozzon mással az ilyen hülyeségeivel!!

2013. márc. 18. 09:19
 10/25 anonim ***** válasza:

Kommunikáció egyes, üljetek le...Mi a rossebért nem lehet MEGBESZÉLNI A DOLGOKAT?? Jobb az nektek, hogy találgattok kombináltok és a végén ott lesztek a kényszerképzeteitek miatt ahol a part szakad?? Még ilyen két hülyét, már bocs...

meg se érdemlitek egymást ha ilyesmin elúszik egy kapcsolat...

2013. márc. 18. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!