Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig mondja hogy "Nagyon hiányzol" de akkor miért nem ír, hív fel engem?
5 randink volt eddig, de sokat szoktunk chatelni, mert csak heti 1-2 alkalommal találkozunk. Régóta bejövök neki, mindig bókol nekem, és csókkal szoktunk köszönni egymásnak az utolsó 2 randi óta :D
Szóval valami alakul, de még nem járunk.
ismerős helyzet
van egy lány aki szintén hasonlóan érzelmi csődtömeg volt
folyton szavakkal próbálta hangsúlyozni azt amit tettekkel
sosem tett meg
folyton én mentem utána mint egy papucs, majd amikor kezdtem elhanyagolni hirtelen hiányozni kezdtem neki.
ezzel nem általánosítani akarok, csak szeretném ha tudnád h egy kapcsolatban mind a két félnek ki kell mutatni a másik felé, illetve maga a kapcsolat iránti törődést,érdeklődést.
Szerintem ez már nem jól kezdődik.
Valami gond lehet körülötte és a helyedbe én igyekeznék kideríteni, hogy miért viselkedik nem természetes módon.
Mi csütörtökön beszéltünk én azért nem hivom mert,
- azt várom, hogy ő hívjon
- nem akarok állandóan a nyakán lógni "zaklatni"
- az idő és távolság erejét hagyom hatni, jobban hiányozzak
- nem ér rá, elutazott, nincs pénz a telóján stb..
nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Tudod van az a könyv "Hogyan szerezzük vissza az exünket" 3 hét szünetet javasol TELJES HIRZÁRLAT
Ez volt az utolsó sms-e szombaton miután hazakísért, de mindent nem írtam be:
Ő:
.... nagyon hiányzol Drágám :$ álmodj szépeket, akár velem is :) és aludj jól, puszi :*
Én:
.... álmodjak veled? :) Meglátom még, esetleg ha te is :) puszi neked is és jó éjt :*
Ő:
.... Én már hónapok óta veled álmodom, nap közben is hiányzol, de este is sokat gondolok rád :$ jó éjt Drágám és találkozzunk álmunkban :$ puszi Drágám :*
De én erre már nem írtam vissza semmit. És azóta csend van.
nah így már érthető
nem gondolod h megsértetted?
választ várt vagy legalábbis valamilyen reakciót az üzenetére de nem kapott
ezek után és sem keresnélek:S
Szerintem meg nevetséges ha ezért megharagszik akkor nagyok kis buta éretlen fruska, én hagynám is az ilyet! Nehogymár attól függjön a viszonyotok, hogy visszairsz vagy nem irsz vissza. Ha ennyire kicsinyes és gyerekes hagyd a fenébe!!
Én sem szoktam válaszolni egyik smsre se amit a párom irt (mert mondjuk nem volt pénz a telómon) mégse jutott eszébe, hogy akkor én most kevésbé szeretem vagy haragszom rá.
Ilyen hülye tévképzetet még nem láttam de kérdezz rá mert lehet nem is ez a baja, de legalább nem kezdett el ezen hisztizni. Rá kell venni h mondja el a problémáit mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha akar valamit beszéljen! Helyretenném a helyedbe, szórakozzon mással az ilyen hülyeségeivel!!
Kommunikáció egyes, üljetek le...Mi a rossebért nem lehet MEGBESZÉLNI A DOLGOKAT?? Jobb az nektek, hogy találgattok kombináltok és a végén ott lesztek a kényszerképzeteitek miatt ahol a part szakad?? Még ilyen két hülyét, már bocs...
meg se érdemlitek egymást ha ilyesmin elúszik egy kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!