Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már külsőre számotokra nem annyira vonzó pasival?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 08:47
2/8 anonim válasza:
A szexuális vonzalomhoz fontos a külső de átlagos simán belefér csak fogjon meg benne valami mert ha "hánynom kell tőle" akkor nem izgulok fel és esély sincs a szexre.
3/8 anonim válasza:
Hát figyelj... racionálisan meg tudtam ítélni, hogy nem a leghelyesebb pasi volt, de én szerettem és nekem tetszett. Minimum ez kell.
4/8 anonim válasza:
Általában nem tudnak lefeküdni olyan pasival, akitől undorodnak. Ezért maradok én örökre szűz.
5/8 anonim válasza:
Olyan volt, hogy elsőre nem találtam vonzónak, aztán megismertem a személyiségét, és arra gondoltam, hogy ő a legjobb pasi akivel valaha dolgom volt. Külsőre-belsőre. Szóval mikor már együtt voltam vele, akkor vonzott külsőre, de ahhoz, hogy külsőre vonzónak találjam, meg kellett ismernem.
6/8 anonim válasza:
Első randira csak azért mentem el vele mert nem volt jobb dolgom. Azt mondtam mikor megláttam hogy "Jesszusom, el sem bírnám viselni ha hozzám érne" Mert nem tetszett. Aztán olyan jót beszélgettünk, ő is nagyon udvarolt, hogy elmentem a második randira is. Azóta több randink volt, és nagyon jó pasinak látom. Imádok vele lenni. Ja első randin azt gondoltam majd mit szólnak hozzá az emberek, majdnem kellemetlenül éreztem vele magam. Most meg büszkén vonulok vele :D Nagyon tetszik.
7/8 anonim válasza:
Nekem a "tetszik" és a "vonzódom hozzá" az két külön kategória. Semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek, nem ugyanaz az alapja. A két halmaz között persze van metszet, de nem olyan nagy.
Úgyhogy igen, voltam már olyan pasival, aki képen pl. nem fogott meg volna, ez nálam általános dolog.
8/8 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de sosem randiznék olyan lánnyal, aki nem tetszik. Inkább maradok szűz örök életemre, mint egy ronda csajt kelljen dugnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!